Impreza: III Otwarte Zawody Rowerowe MTB edycja wiosenna - Wietrzno

Brak cyklu

Wyniki kategoria Mężczyźni 17-29 lat

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 60 Mateusz Bieleń FilBike Rzeszów
Mężczyźni 17-29 lat 01:35:51.629 0.0000
2 11 Jakub Solarz PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni 17-29 lat 01:36:54.702 +00:01:03.073 0.0000
3 124 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
Mężczyźni 17-29 lat 01:37:42.664 +00:01:51.035 0.0000
4 56 Sławomir Dziwisz FilBike Rzeszów
Mężczyźni 17-29 lat 01:39:40.227 +00:03:48.598 0.0000
5 3 Paweł Dryniak PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni 17-29 lat 01:40:38.147 +00:04:46.518 0.0000
6 213 Arkadiusz Krzesiński Żbik Komańcza
Mężczyźni 17-29 lat 01:45:28.047 +00:09:36.418 0.0000
7 54 Tomasz Biesiadecki Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 17-29 lat 01:45:34.485 +00:09:42.856 0.0000
8 111 Krzysztof Staniszewski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni 17-29 lat 01:46:27.704 +00:10:36.075 0.0000
9 87 Michał Szczurek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 17-29 lat 01:49:20.889 +00:13:29.260 0.0000
10 2 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
Mężczyźni 17-29 lat 01:49:47.842 +00:13:56.213 0.0000
11 118 Piotr Wróblewski Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 17-29 lat 01:51:39.687 +00:15:48.058 0.0000
12 40 Grzegorz Biega ROWEROMANIA RACING TEAM
Mężczyźni 17-29 lat 01:52:10.943 +00:16:19.314 0.0000
13 21 Bogusław Belcik MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 17-29 lat 01:52:14.360 +00:16:22.731 0.0000
14 94 Karol Macek KS STRZYŻÓW MTB TEAM
Mężczyźni 17-29 lat 01:53:09.130 +00:17:17.501 0.0000
15 83 Jakub Jeż Jedlicze Team
Mężczyźni 17-29 lat 01:54:20.210 +00:18:28.581 0.0000
16 110 Jakub Karcz Chmielove Łany
Mężczyźni 17-29 lat 01:55:09.665 +00:19:18.036 0.0000
17 108 Sebastian Berger GRUPETTO GÓRLICA
Mężczyźni 17-29 lat 01:58:02.897 +00:22:11.268 0.0000
18 70 Wojtek Kwiatek Millenium Hall Piaseco Team
Mężczyźni 17-29 lat 01:58:45.834 +00:22:54.205 0.0000
19 104 Mateusz Sabatowski Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 17-29 lat 02:01:42.797 +00:25:51.168 0.0000
20 22 Maciej Chachura EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni 17-29 lat 02:02:02.287 +00:26:10.658 0.0000
21 24 Adam Gawlik EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni 17-29 lat 02:02:28.554 +00:26:36.925 0.0000
22 105 Hubert Jakieła MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni 17-29 lat 02:03:10.780 +00:27:19.151 0.0000
23 30 Paweł Dołżycki Żbik Komańcza
Mężczyźni 17-29 lat 02:06:18.455 +00:30:26.826 0.0000
24 95 Łukasz Olejarz Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni 17-29 lat 02:06:49.532 +00:30:57.903 0.0000
25 125 Michał Matłosz KMP Zabierzów
Mężczyźni 17-29 lat 02:07:41.124 +00:31:49.495 0.0000
26 115 Dominik Kaczmarczyk Jedlicze Team
Mężczyźni 17-29 lat 02:08:05.199 +00:32:13.570 0.0000
27 15 Mateusz Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni 17-29 lat 02:08:05.814 +00:32:14.185 0.0000
28 50 Tomasz Wilczak
Mężczyźni 17-29 lat 02:09:16.177 +00:33:24.548 0.0000
29 46 TOMASZ KNAPIK BSK Miód Kozacki Biłgoraj
Mężczyźni 17-29 lat 02:15:56.554 +00:40:04.925 0.0000
30 36 Jan Piziak Maxisport MTB Team
Mężczyźni 17-29 lat 02:19:15.682 +00:43:24.053 0.0000
31 140 Michał Kruczek
Mężczyźni 17-29 lat 02:27:37.762 +00:51:46.133 0.0000
32 33 Michał Moskwa reBike iMpulse Team | rebike.pl
Mężczyźni 17-29 lat 02:34:19.558 +00:58:27.929 0.0000
33 106 Krystian Maksym PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni 17-29 lat 02:34:33.987 +00:58:42.358 0.0000
34 139 Kamil Buż
Mężczyźni 17-29 lat 03:04:44.250 +01:28:52.621 0.0000
35 14 Michał Bartnicki BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni 17-29 lat 03:16:40.889 +01:40:49.260 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.