Impreza: III Otwarte Zawody Rowerowe MTB edycja wiosenna - Wietrzno

Brak cyklu

Wyniki kategoria Mężczyźni Open

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 60 Mateusz Bieleń FilBike Rzeszów
Mężczyźni Open 01:35:51.629 0.0000
2 11 Jakub Solarz PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 01:36:54.702 +00:01:03.073 0.0000
3 75 Krzysztof Gajda Jedlicze Team
Mężczyźni Open 01:36:55.302 +00:01:03.673 0.0000
4 124 Zbigniew Krzesiński Żbik Komańcza
Mężczyźni Open 01:37:42.664 +00:01:51.035 0.0000
5 7 Krzysztof Gierczak PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 01:38:15.314 +00:02:23.685 0.0000
6 56 Sławomir Dziwisz FilBike Rzeszów
Mężczyźni Open 01:39:40.227 +00:03:48.598 0.0000
7 69 Janusz Łodej Millenium Hall Piaseco Team
Mężczyźni Open 01:40:04.067 +00:04:12.438 0.0000
8 3 Paweł Dryniak PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 01:40:38.147 +00:04:46.518 0.0000
9 63 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:40:41.615 +00:04:49.986 0.0000
10 137 Robert Albrycht MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:40:47.254 +00:04:55.625 0.0000
11 88 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:41:34.234 +00:05:42.605 0.0000
12 23 Rafał Rydel EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni Open 01:42:04.402 +00:06:12.773 0.0000
13 213 Arkadiusz Krzesiński Żbik Komańcza
Mężczyźni Open 01:45:28.047 +00:09:36.418 0.0000
14 54 Tomasz Biesiadecki Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 01:45:34.485 +00:09:42.856 0.0000
15 111 Krzysztof Staniszewski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:46:27.704 +00:10:36.075 0.0000
16 73 Piotr Szurek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:47:30.442 +00:11:38.813 0.0000
17 62 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:48:22.214 +00:12:30.585 0.0000
18 61 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:48:29.649 +00:12:38.020 0.0000
19 51 Andrzej Miłek sowasport.pl
Mężczyźni Open 01:48:53.570 +00:13:01.941 0.0000
20 87 Michał Szczurek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:49:20.889 +00:13:29.260 0.0000
21 2 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
Mężczyźni Open 01:49:47.842 +00:13:56.213 0.0000
22 52 Bartosz Szuban EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni Open 01:50:34.285 +00:14:42.656 0.0000
23 10 Jerzy Szwast MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:50:37.550 +00:14:45.921 0.0000
24 118 Piotr Wróblewski Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 01:51:39.687 +00:15:48.058 0.0000
25 128 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:52:01.594 +00:16:09.965 0.0000
26 40 Grzegorz Biega ROWEROMANIA RACING TEAM
Mężczyźni Open 01:52:10.943 +00:16:19.314 0.0000
27 21 Bogusław Belcik MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:52:14.360 +00:16:22.731 0.0000
28 94 Karol Macek KS STRZYŻÓW MTB TEAM
Mężczyźni Open 01:53:09.130 +00:17:17.501 0.0000
29 77 Łukasz Janocha Jedlicze Team
Mężczyźni Open 01:53:09.423 +00:17:17.794 0.0000
30 31 Maxi Gaz KCP ELZAT REGAMET BIENIASZ BIKE TEAM
Mężczyźni Open 01:53:10.281 +00:17:18.652 0.0000
31 74 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:53:50.910 +00:17:59.281 0.0000
32 20 Marcin Walaszczyk MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:53:58.762 +00:18:07.133 0.0000
33 83 Jakub Jeż Jedlicze Team
Mężczyźni Open 01:54:20.210 +00:18:28.581 0.0000
34 110 Jakub Karcz Chmielove Łany
Mężczyźni Open 01:55:09.665 +00:19:18.036 0.0000
35 80 Dawid Piwowar Dobre Sklepy Rowerowe Krosno
Mężczyźni Open 01:55:34.984 +00:19:43.355 0.0000
36 102 Przemysław Słyś Jedlicze Team
Mężczyźni Open 01:55:34.985 +00:19:43.356 0.0000
37 113 Jacek Szczurek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 01:55:49.900 +00:19:58.271 0.0000
38 116 Kamil Dela
Mężczyźni Open 01:56:20.520 +00:20:28.891 0.0000
39 123 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 01:57:05.289 +00:21:13.660 0.0000
40 108 Sebastian Berger GRUPETTO GÓRLICA
Mężczyźni Open 01:58:02.897 +00:22:11.268 0.0000
41 70 Wojtek Kwiatek Millenium Hall Piaseco Team
Mężczyźni Open 01:58:45.834 +00:22:54.205 0.0000
42 34 Marcin Kosterkiewicz Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 01:58:46.439 +00:22:54.810 0.0000
43 109 Rafał Karcz Chmielove Łany
Mężczyźni Open 01:59:49.773 +00:23:58.144 0.0000
44 103 Marcin Kędzierski PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 02:00:39.770 +00:24:48.141 0.0000
45 119 Zbigniew Urban MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:00:43.174 +00:24:51.545 0.0000
46 126 Mateusz Lorenc MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:00:45.252 +00:24:53.623 0.0000
47 104 Mateusz Sabatowski Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 02:01:42.797 +00:25:51.168 0.0000
48 22 Maciej Chachura EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni Open 02:02:02.287 +00:26:10.658 0.0000
49 24 Adam Gawlik EREM SPORT PRZEMYŚL
Mężczyźni Open 02:02:28.554 +00:26:36.925 0.0000
50 105 Hubert Jakieła MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:03:10.780 +00:27:19.151 0.0000
51 8 Krzysztof Szejdewik PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 02:05:46.730 +00:29:55.101 0.0000
52 82 Adam Belcik iwelka
Mężczyźni Open 02:05:47.10 +00:29:55.381 0.0000
53 30 Paweł Dołżycki Żbik Komańcza
Mężczyźni Open 02:06:18.455 +00:30:26.826 0.0000
54 95 Łukasz Olejarz Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 02:06:49.532 +00:30:57.903 0.0000
55 125 Michał Matłosz KMP Zabierzów
Mężczyźni Open 02:07:41.124 +00:31:49.495 0.0000
56 134 Wojtek Gołąbek MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:07:49.267 +00:31:57.638 0.0000
57 39 Robert Lorens
Mężczyźni Open 02:07:56.447 +00:32:04.818 0.0000
58 115 Dominik Kaczmarczyk Jedlicze Team
Mężczyźni Open 02:08:05.199 +00:32:13.570 0.0000
59 15 Mateusz Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni Open 02:08:05.814 +00:32:14.185 0.0000
60 6 Bartosz Cichocki PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 02:08:16.320 +00:32:24.691 0.0000
61 68 Paweł Kosiorowski sowasport.pl
Mężczyźni Open 02:08:29.205 +00:32:37.576 0.0000
62 5 Robert Brzozowski PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 02:09:02.154 +00:33:10.525 0.0000
63 50 Tomasz Wilczak
Mężczyźni Open 02:09:16.177 +00:33:24.548 0.0000
64 89 Marek Filipczak ROWEROMANIA RACING TEAM
Mężczyźni Open 02:10:16.617 +00:34:24.988 0.0000
65 48 Piotr Surlas
Mężczyźni Open 02:10:17.027 +00:34:25.398 0.0000
66 35 Zenon Piziak Maxisport MTB Team
Mężczyźni Open 02:11:00.410 +00:35:08.781 0.0000
67 26 Wiesław Kmak MTB Krynica Zdrój
Mężczyźni Open 02:11:30.557 +00:35:38.928 0.0000
68 122 Marcin Pikuła Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 02:11:52.707 +00:36:01.078 0.0000
69 120 Rafał Opałka MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:13:17.172 +00:37:25.543 0.0000
70 17 Piotr Dybaś BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni Open 02:14:27.334 +00:38:35.705 0.0000
71 28 Bogdan Przystasz MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:14:40.173 +00:38:48.544 0.0000
72 46 TOMASZ KNAPIK BSK Miód Kozacki Biłgoraj
Mężczyźni Open 02:15:56.554 +00:40:04.925 0.0000
73 38 Filip Kokłowski
Mężczyźni Open 02:15:57.150 +00:40:05.521 0.0000
74 37 Dariusz Grudniak BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni Open 02:19:07.277 +00:43:15.648 0.0000
75 132 Tomasz Rudnicki Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 02:19:15.265 +00:43:23.636 0.0000
76 36 Jan Piziak Maxisport MTB Team
Mężczyźni Open 02:19:15.682 +00:43:24.053 0.0000
77 135 Tomasz Gosztyła MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:20:03.223 +00:44:11.594 0.0000
78 101 Daniel Szopa
Mężczyźni Open 02:21:05.10 +00:45:13.381 0.0000
79 78 Piotr Ślusarz Jedlicze Team
Mężczyźni Open 02:21:34.614 +00:45:42.985 0.0000
80 18 Leszek Kowal MTB Krynica Zdrój
Mężczyźni Open 02:22:16.227 +00:46:24.598 0.0000
81 64 Krzysztof Sporniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 02:24:06.619 +00:48:14.990 0.0000
82 53 Sebastian Nycz ŁTC Łańcut
Mężczyźni Open 02:24:20.117 +00:48:28.488 0.0000
83 42 Sławomir Wilczak
Mężczyźni Open 02:26:04.543 +00:50:12.914 0.0000
84 127 Mateusz Bedzyk MTB MOSiR Dukla
Mężczyźni Open 02:26:42.294 +00:50:50.665 0.0000
85 58 Michał Peliszko FilBike Rzeszów
Mężczyźni Open 02:26:45.873 +00:50:54.244 0.0000
86 133 Grzegorz Dąbrowski Essentia Vitae RKK MTB
Mężczyźni Open 02:26:52.932 +00:51:01.303 0.0000
87 130 Bogdan Kułak Żbik Komańcza
Mężczyźni Open 02:26:53.900 +00:51:02.271 0.0000
88 140 Michał Kruczek
Mężczyźni Open 02:27:37.762 +00:51:46.133 0.0000
89 129 Antoni Matłosz KMP Zabierzów
Mężczyźni Open 02:28:24.099 +00:52:32.470 0.0000
90 100 JERZY HADUCH ROWEROMANIA RACING TEAM
Mężczyźni Open 02:30:17.314 +00:54:25.685 0.0000
91 27 Rafał Cygan Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 02:31:25.940 +00:55:34.311 0.0000
92 67 Grzegorz Siteń sowasport.pl
Mężczyźni Open 02:31:28.685 +00:55:37.056 0.0000
93 65 Michał Palczak Pro-Familia Bike Team
Mężczyźni Open 02:32:51.382 +00:56:59.753 0.0000
94 29 Mirosław Dołżycki Żbik Komańcza
Mężczyźni Open 02:34:06.190 +00:58:14.561 0.0000
95 33 Michał Moskwa reBike iMpulse Team | rebike.pl
Mężczyźni Open 02:34:19.558 +00:58:27.929 0.0000
96 106 Krystian Maksym PSK OLIMPIONIK
Mężczyźni Open 02:34:33.987 +00:58:42.358 0.0000
97 138 Piotr Gierula
Mężczyźni Open 02:35:23.472 +00:59:31.843 0.0000
98 97 Remigiusz Szymanski
Mężczyźni Open 02:38:56.263 +01:03:04.634 0.0000
99 25 Jacek Adamczyk MTB Krynica Zdrój
Mężczyźni Open 02:39:00.579 +01:03:08.950 0.0000
100 71 Waldemar Łodej Millenium Hall Piaseco Team
Mężczyźni Open 02:39:59.025 +01:04:07.396 0.0000
101 121 Wiesław Sowiński KTM fan team
Mężczyźni Open 02:40:48.567 +01:04:56.938 0.0000
102 92 ARTUR MOSZCZYŃSKI
Mężczyźni Open 02:41:08.487 +01:05:16.858 0.0000
103 99 Henryk Pawiłowski KMP Zabierzów
Mężczyźni Open 02:42:12.613 +01:06:20.984 0.0000
104 72 Paweł Kwiatkowski
Mężczyźni Open 02:42:19.057 +01:06:27.428 0.0000
105 93 Bogusław Zacios RKM "Sopelek"
Mężczyźni Open 02:43:48.960 +01:07:57.331 0.0000
106 96 Wojciech Chmieliński
Mężczyźni Open 02:44:28.195 +01:08:36.566 0.0000
107 114 Wojciech Pieczyrak
Mężczyźni Open 02:44:51.174 +01:08:59.545 0.0000
108 84 Wacław Bek
Mężczyźni Open 02:44:59.657 +01:09:08.028 0.0000
109 136 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 02:47:27.303 +01:11:35.674 0.0000
110 13 Rafał Rączka Isport.pl Team MTB
Mężczyźni Open 02:48:10.567 +01:12:18.938 0.0000
111 47 Zbigniew Przytulski BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni Open 02:50:20.197 +01:14:28.568 0.0000
112 90 Paweł Leśniak TTC MPEC Tarnów
Mężczyźni Open 02:55:03.960 +01:19:12.331 0.0000
113 59 Robert Śliwowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
Mężczyźni Open 03:03:20.034 +01:27:28.405 0.0000
114 139 Kamil Buż
Mężczyźni Open 03:04:44.250 +01:28:52.621 0.0000
115 98 Patryk Sowierszenko
Mężczyźni Open 03:05:21.013 +01:29:29.384 0.0000
116 85 Łukasz Brożyna
Mężczyźni Open 03:06:30.910 +01:30:39.281 0.0000
117 14 Michał Bartnicki BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni Open 03:16:40.889 +01:40:49.260 0.0000
118 76 Marcin Kędziora
Mężczyźni Open 03:20:38.135 +01:44:46.506 0.0000
119 1 KAZIMIERZ KŁOSOWICZ KS STRZYŻÓW MTB TEAM
Mężczyźni Open 03:27:22.537 +01:51:30.908 0.0000
120 107 Janusz Binduga RKM "Sopelek"
Mężczyźni Open 03:27:23.340 +01:51:31.711 0.0000
121 12 Mariusz Czmyr BASZTA BIKESPORT LESKO
Mężczyźni Open 03:48:03.129 +02:12:11.500 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.