Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 422 Elżbieta Styś
K4 01:01:00.549 0.0000
2 425 Agnieszka Pasieka
K4 01:02:18.380 +00:01:17.831 0.0000
3 426 Halina Ćwiąkała Samotni Wędrowcy
K4 01:03:30.370 +00:02:29.821 0.0000
4 427 Ewa Cwanek-Florek Przeworska Grupa Biegowa
K4 01:05:06.662 +00:04:06.113 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.