Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN M



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 419 radoslaw niepokoj OSP Wrocanka
OPEN M 00:52:03.305 0.0000
2 327 Jerzy Nalepka PITBULL WALKING SANOK
OPEN M 00:56:32.917 +00:04:29.612 0.0000
3 428 Kazimierz Grządziel ZKN "Sokół" Zagórz
OPEN M 00:58:07.185 +00:06:03.880 0.0000
4 370 jarek konik
OPEN M 01:02:51.955 +00:10:48.650 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.