Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 419 radoslaw niepokoj OSP Wrocanka
OPEN 00:52:03.305 0.0000
2 327 Jerzy Nalepka PITBULL WALKING SANOK
OPEN 00:56:32.917 +00:04:29.612 0.0000
3 428 Kazimierz Grządziel ZKN "Sokół" Zagórz
OPEN 00:58:07.185 +00:06:03.880 0.0000
4 135 Bożena Kończewska Bieszczadzki klub NW, Klub biegacza
OPEN 01:00:36.787 +00:08:33.482 0.0000
5 422 Elżbieta Styś
OPEN 01:01:00.549 +00:08:57.244 0.0000
6 421 Anna Ciślik-Kaszany bieszczadzki klub nordic walking
OPEN 01:01:51.939 +00:09:48.634 0.0000
7 425 Agnieszka Pasieka
OPEN 01:02:18.380 +00:10:15.075 0.0000
8 370 jarek konik
OPEN 01:02:51.955 +00:10:48.650 0.0000
9 426 Halina Ćwiąkała Samotni Wędrowcy
OPEN 01:03:30.370 +00:11:27.065 0.0000
10 427 Ewa Cwanek-Florek Przeworska Grupa Biegowa
OPEN 01:05:06.662 +00:13:03.357 0.0000
11 420 Katarzyna Konik bieszczadzki klub nordic walking
OPEN 01:05:13.905 +00:13:10.600 0.0000
12 418 Izabela Gawron
OPEN 01:05:34.767 +00:13:31.462 0.0000
13 134 Ewa Lachowska bieszczadzki klub nordic walking
OPEN 01:06:47.945 +00:14:44.640 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.