Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K5



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 136 Malgorzata Oleksyk Bieszczadzki klub NW, Klub biegacza
K5 00:23:57.699 0.0000
2 24 Urszula Czerwińska NW-Team Jasło
K5 00:28:30.802 +00:04:33.103 0.0000
3 26 Dorota Kamińska Fizjo Team
K5 00:29:23.912 +00:05:26.213 0.0000
4 23 Beata Sierakowska Fizjo Team
K5 00:30:32.644 +00:06:34.945 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.