Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 30 Krystyna Świeboda
K3 00:26:01.730 0.0000
2 28 Wiola Dąbrowska Kwiaty u Wioli Krosno
K3 00:27:09.132 +00:01:07.402 0.0000
3 31 Justyna Kolbusz
K3 00:28:20.633 +00:02:18.903 0.0000
4 143 Joanna Hanus
K3 00:29:07.217 +00:03:05.487 0.0000
5 29 magdalena krzywdzik
K3 00:35:14.055 +00:09:12.325 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.