Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN K



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 136 Malgorzata Oleksyk Bieszczadzki klub NW, Klub biegacza
OPEN K 00:23:57.699 0.0000
2 30 Krystyna Świeboda
OPEN K 00:26:01.730 +00:02:04.031 0.0000
3 145 Aleksandra Konik bieszczadzki klub nordic walking
OPEN K 00:26:02.817 +00:02:05.118 0.0000
4 28 Wiola Dąbrowska Kwiaty u Wioli Krosno
OPEN K 00:27:09.132 +00:03:11.433 0.0000
5 141 Jolanta Chwostyk UKS Krzemień
OPEN K 00:27:27.167 +00:03:29.468 0.0000
6 140 Agata Sobczyńska UKS Krzemień
OPEN K 00:28:02.403 +00:04:04.704 0.0000
7 32 Karolina Skowron
OPEN K 00:28:03.209 +00:04:05.510 0.0000
8 142 Dominika Żebracka
OPEN K 00:28:05.665 +00:04:07.966 0.0000
9 31 Justyna Kolbusz
OPEN K 00:28:20.633 +00:04:22.934 0.0000
10 24 Urszula Czerwińska NW-Team Jasło
OPEN K 00:28:30.802 +00:04:33.103 0.0000
11 143 Joanna Hanus
OPEN K 00:29:07.217 +00:05:09.518 0.0000
12 240 Magdalena Lipińska
OPEN K 00:29:20.415 +00:05:22.716 0.0000
13 26 Dorota Kamińska Fizjo Team
OPEN K 00:29:23.912 +00:05:26.213 0.0000
14 137 Marzena Motyka bieszczadzki klub nordic walking
OPEN K 00:30:20.843 +00:06:23.144 0.0000
15 23 Beata Sierakowska Fizjo Team
OPEN K 00:30:32.644 +00:06:34.945 0.0000
16 146 Julia Żulińska UKS Krzemień
OPEN K 00:31:34.422 +00:07:36.723 0.0000
17 238 Barbara Armatys
OPEN K 00:33:36.159 +00:09:38.460 0.0000
18 29 magdalena krzywdzik
OPEN K 00:35:14.055 +00:11:16.356 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.