Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria M6



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 328 Ryszard Klamut
M6 00:45:02.874 0.0000
2 323 JERZY HADUCH
M6 00:45:36.460 +00:00:33.586 0.0000
3 330 Henryk Mussur
M6 00:46:39.429 +00:01:36.555 0.0000
4 497 Jan Musiał
M6 00:51:31.648 +00:06:28.774 0.0000
5 332 andrzej moskal
M6 00:55:37.923 +00:10:35.049 0.0000
6 500 LEOPOLD JAMRO GORLICKA GRUPA BIEGOWA
M6 01:04:42.245 +00:19:39.371 0.0000
DNF 317 Jan Majewski M6 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.