Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 405 Marta Lipińska
K4 00:47:50.925 0.0000
2 399 Katarzyna Marć AZS PWSZ KROSNO
K4 00:48:13.932 +00:00:23.007 0.0000
3 385 Joanna Szczurek
K4 00:49:00.310 +00:01:09.385 0.0000
4 477 Ewa Patla
K4 00:49:37.824 +00:01:46.899 0.0000
5 403 Beata Kumiega AZS PWSZ KROSNO
K4 00:52:48.617 +00:04:57.692 0.0000
6 469 Magdalena Budzaj Neptunet Team
K4 00:53:20.185 +00:05:29.260 0.0000
7 471 Katarzyna Ciborowska KS SPEED JASŁO
K4 00:53:21.907 +00:05:30.982 0.0000
8 408 Małgorzata Gryboś
K4 01:01:08.818 +00:13:17.893 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.