Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria DM4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 423 Oskar Olejarski Brzozowski Klub Biegacza
DM4 00:39:13.970 0.0000
2 431 Patryk Augustyn
DM4 00:44:24.809 +00:05:10.839 0.0000
3 429 Kuba Romański Coco Jambo Running Team
DM4 00:47:39.242 +00:08:25.272 0.0000
4 318 Jakub Hałucha
DM4 00:47:45.520 +00:08:31.550 0.0000
5 430 Dominik Mosoń Coco Jambo Running Team
DM4 00:48:15.020 +00:09:01.050 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.