Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria M3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 81 Marcin Gorka GORLICKA GRUPA BIEGOWA
M3 00:16:49.232 0.0000
2 223 Mirosław Czyżowicz Studio Dekoracyjno-Florystyczne M&M
M3 00:17:14.195 +00:00:24.963 0.0000
3 83 Daniel Chmielowiec GORLICKA GRUPA BIEGOWA
M3 00:17:42.532 +00:00:53.300 0.0000
4 173 Marcin Siwek
M3 00:18:23.698 +00:01:34.466 0.0000
5 166 Bartłomiej Kuś MKS Halicz
M3 00:18:38.080 +00:01:48.848 0.0000
6 178 Dawid Nowacki
M3 00:18:41.963 +00:01:52.731 0.0000
7 174 Konrad Baran GORLICKA GRUPA BIEGOWA
M3 00:19:16.127 +00:02:26.895 0.0000
8 261 Mateusz Dachowski
M3 00:19:49.775 +00:03:00.543 0.0000
9 88 Tomasz Stój
M3 00:19:52.395 +00:03:03.163 0.0000
10 156 Maciej Napora GORLICKA GRUPA BIEGOWA
M3 00:20:33.382 +00:03:44.150 0.0000
11 164 Paweł Janik
M3 00:21:36.967 +00:04:47.735 0.0000
12 73 Tomasz Tokarz
M3 00:21:37.997 +00:04:48.765 0.0000
13 374 Tomáš Demočko MARAS team
M3 00:22:20.582 +00:05:31.350 0.0000
14 87 Mateusz Łącki MTB Dębica
M3 00:22:30.772 +00:05:41.540 0.0000
15 176 Mariusz Mastej
M3 00:23:27.768 +00:06:38.536 0.0000
16 67 Wojciech Bożek
M3 00:23:28.465 +00:06:39.233 0.0000
17 177 Tomasz Socha
M3 00:23:30.510 +00:06:41.278 0.0000
18 241 Sławomir Burda
M3 00:25:18.019 +00:08:28.787 0.0000
19 163 Lukasz Ostrowski
M3 00:26:13.990 +00:09:24.758 0.0000
20 179 Damian Bomba
M3 00:26:36.699 +00:09:47.467 0.0000
21 8 Kamil Zelenák MARAS team
M3 00:28:58.685 +00:12:09.453 0.0000
22 75 Paweł Ledźwoń Koliberki
M3 00:29:05.147 +00:12:15.915 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.