Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria K2



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 184 agnieszka galica-niepokój
K2 00:22:02.467 0.0000
2 183 Anita Księżyk
K2 00:22:06.019 +00:00:03.552 0.0000
3 191 Karolina Mruk
K2 00:22:07.749 +00:00:05.282 0.0000
4 192 Karolina Gorczyca
K2 00:22:47.527 +00:00:45.060 0.0000
5 243 Dominika Kmieć
K2 00:23:15.695 +00:01:13.228 0.0000
6 197 Ewa Brączyk
K2 00:25:04.737 +00:03:02.270 0.0000
7 195 Kamila Baciak
K2 00:25:07.132 +00:03:04.665 0.0000
8 180 Weronika Samborska
K2 00:25:24.989 +00:03:22.522 0.0000
9 101 Agnieszka Sokulska
K2 00:27:17.620 +00:05:15.153 0.0000
10 185 Natalia Kurek
K2 00:28:04.772 +00:06:02.305 0.0000
11 95 Anna Domowicz
K2 00:29:21.722 +00:07:19.255 0.0000
12 99 Gabriela Adamczyk
K2 00:29:22.887 +00:07:20.420 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.