Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria M1



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 200 Szymon Baran ULKS Technik Trzcinica
M1 00:18:22.695 0.0000
2 131 Michał Setlak GORLICKA GRUPA BIEGOWA
M1 00:19:15.745 +00:00:53.050 0.0000
3 107 Kamil Górniak Finisz Rymanów
M1 00:21:02.135 +00:02:39.440 0.0000
4 199 Sebastian Antas
M1 00:21:30.753 +00:03:08.058 0.0000
5 106 Szymon Kamiński UKS ASW JUDO JASŁO
M1 00:27:54.553 +00:09:31.858 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.