Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria DK4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 209 Luiza Motyka MKS Halicz
DK4 00:19:57.477 0.0000
2 206 Kamila Czajka ULKS Technik Trzcinica
DK4 00:20:09.429 +00:00:11.952 0.0000
3 203 Eliza Gryboś
DK4 00:22:25.529 +00:02:28.052 0.0000
4 208 Joanna Siudyla ULKS Technik Trzcinica
DK4 00:22:43.245 +00:02:45.768 0.0000
5 110 Joanna Klęba
DK4 00:23:52.665 +00:03:55.188 0.0000
6 204 Ewa Gryboś
DK4 00:26:41.757 +00:06:44.280 0.0000
7 253 Julia Nowik
DK4 00:27:24.272 +00:07:26.795 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.