Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: III Bieg Króla w Jaśle

Brak cyklu

Wyniki kategoria DM3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 217 Dominik Szumiec Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
DM3 00:19:15.019 0.0000
2 210 Kamil Tocki
DM3 00:19:51.250 +00:00:36.231 0.0000
3 116 Adrian Rachowicz
DM3 00:22:52.102 +00:03:37.083 0.0000
4 120 Patryk Zawadzki UKS ASW JUDO JASŁO
DM3 00:23:27.387 +00:04:12.368 0.0000
5 118 Sebastian Pruchnik KS SPEED JASŁO
DM3 00:23:59.005 +00:04:43.986 0.0000
6 235 Kamil Mróz MUKS PODKARPACIE JEDLICZE
DM3 00:24:02.087 +00:04:47.068 0.0000
7 115 Konrad Zawadzki UKS ASW JUDO JASŁO
DM3 00:26:49.790 +00:07:34.771 0.0000
8 212 Mateusz Śliwiński
DM3 00:28:35.825 +00:09:20.806 0.0000
9 117 Igor Kamiński UKS ASW JUDO JASŁO
DM3 00:32:22.530 +00:13:07.511 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.