Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria GM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 7214 Andrzej Jarosz 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GM3 02:20:26.749(1) 03:51:07.014 600.0000
2 7210 Kuba Tomski 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
GM3 GM3 02:26:04.727(5) 03:57:45.825 +00:06:38.811 583.2266
3 1850 Jakub Sikorski SIKORSKI TEAM
GM3 GM3 02:23:30.870(2) 03:58:02.417 +00:06:55.403 582.5490
4 776 Michał Senderowski Siniat Ponidzie Team
GM3 GM3 02:25:46.389(3) 03:59:49.797 +00:08:42.783 578.2019
5 2146 Sławomir Skóra Jedlicze TEAM
GM3 GM3 02:25:46.517(4) 04:05:53.497 +00:14:46.483 563.9482
6 1313 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 02:29:38.207(7) 04:08:16.134 +00:17:09.120 558.5482
7 2393 Michał Matłosz SST Lubcza
GM3 GM3 02:26:47.472(6) 04:09:07.385 +00:18:00.371 556.6330
8 48 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 02:40:23.080(10) 04:13:48.314 +00:22:41.300 546.3644
9 99 MACIEJ GŁOWACKI Truck Partner Zettransport Nowy Sącz
GM3 GM3 02:40:16.167(9) 04:27:50.653 +00:36:43.639 517.7268
10 84 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 02:42:46.413(12) 04:29:42.559 +00:38:35.545 514.1466
11 733 Bartosz Fetler Rowerowy Bytom-Rowerek
GM3 GM3 02:42:44.292(11) 04:36:57.895 +00:45:50.881 500.6776
12 13 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 02:55:52.225(13) 04:49:12.764 +00:58:05.750 479.4745
13 1685 Tomasz Brzozowski Gomola Trans Airco
GM3 GM3 03:11:31.340(14) 05:11:15.427 +01:20:08.413 445.5164
DNF 778 Remigiusz Ciupek Taurus30 Cycling Team GM3 GM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 2152 Grzegorz Kubieniec Uks Zawojak GM3 GM3 02:40:03.309(8) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.