Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria GM2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 1708 Michał Topór Superior Zator
GM2 GM2 02:15:32.940(1) 03:36:33.469 600.0000
2 2400 Jakub Solarz UKS Grupa Kolarska FOUR BIKE
GM2 GM2 02:16:31.797(2) 03:41:15.147 +00:04:41.678 587.2689
3 1105 Sebastian Opoka CYCLO TRENER TEAM
GM2 GM2 02:17:37.109(3) 03:46:21.005 +00:09:47.536 574.0430
4 1780 Bartosz Dziadkowoec LUBOŃ Skomielna Biała Head Team
GM2 GM2 02:18:35.048(4) 03:50:18.997 +00:13:45.528 564.1568
5 2034 Daniel Smolarz Gomola Trans Airco
GM2 GM2 02:26:28.420(5) 04:08:02.122 +00:31:28.653 523.8555
6 2309 Tomasz Bal LUBOŃ Skomielna Biała Head Team
GM2 GM2 02:38:10.767(7) 04:13:19.227 +00:36:45.758 512.9262
7 1248 Karol Macek Grupetto-Cyklopedia Gorlice
GM2 GM2 02:39:47.228(8) 04:27:02.754 +00:50:29.285 486.5631
8 9708 Michał Golonka KSPO brakeparts.pl
GM2 GM2 02:36:23.657(6) 04:34:00.160 +00:57:26.691 474.2096
9 9709 Adrian Typkiewicz KSPO brakeparts.pl
GM2 GM2 02:43:47.972(9) 04:42:15.412 +01:05:41.943 460.3420
10 186 Paweł Dołżycki Żbik Komańcza
GM2 GM2 02:51:14.275(10) 04:54:02.539 +01:17:29.070 441.8911
11 1785 Viliam Novický
GM2 GM2 02:57:45.239(11) 04:59:49.375 +01:23:15.906 433.3714
DNF 12 Przemysław Korzec MTB MOSiR Dukla GM2 GM2 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 752 Marcin Sarkowicz SCS OSOZ Racing Team GM2 GM2 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.