Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria MM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 2388 Krzysztof Szczepina Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
MM5 MM5 02:14:13.850(2) 03:38:54.919 400.0000
2 2062 Janusz Głowacki ROWEROMANIA Sanok
MM5 MM5 02:07:14.043(1) 03:42:09.957 +00:03:15.038 394.1474
3 908 Robert Chudy Centrum Narciarskie "Master-Ski" Tylicz
MM5 MM5 02:28:18.219(4) 04:06:47.737 +00:27:52.818 354.8123
4 855 Piotr Cisowski KSPO brakeparts.pl
MM5 MM5 02:53:27.424(5) 05:01:51.700 +01:22:56.781 290.0869
5 1669 Wacław Bek TREK Bielsko-Biała
MM5 MM5 03:03:21.689(7) 05:06:48.325 +01:27:53.406 285.4126
6 2055 Tomasz Nowak BOCHNIA MASTERS TEAM
MM5 MM5 02:58:18.950(6) 05:13:36.222 +01:34:41.303 279.2254
7 559 Karol Piskorski Roztocze Cycling Team
MM5 MM5 03:05:13.544(8) 05:23:03.162 +01:44:08.243 271.0583
8 1164 Piotr Przybyło BOCHNIA MASTERS TEAM
MM5 MM5 03:22:08.987(9) 05:53:30.524 +02:14:35.605 247.7057
9 59 JANUSZ PODGÓRSKI OSKARJA
MM5 MM5 03:48:44.117(10) 06:16:38.914 +02:37:43.995 232.4876
DNF 555 Jacek Piątek Chemik Pustków MTB MM5 MM5 02:14:16.294(3) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 2053 Zbigniew Zielonka SCS OSOZ Racing Team MM5 MM5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.