Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria MM4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 2065 Andrzej Miłek SST Lubcza
MM4 MM4 02:03:38.725(1) 03:25:26.709 400.0000
2 7272 Tomasz Fidytek Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
MM4 MM4 02:07:38.525(2) 03:37:44.392 +00:12:17.683 377.4139
3 97 Jacek Ciecieręga Dębicki Klub Kolarski GRYF
MM4 MM4 02:11:44.827(3) 03:46:27.130 +00:21:00.421 362.8937
4 1010 Artur Wawrzeń Gomola Trans Airco
MM4 MM4 02:14:51.342(4) 03:49:27.977 +00:24:01.268 358.1269
5 43 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MM4 MM4 02:21:41.790(5) 03:56:49.763 +00:31:23.054 346.9927
6 848 Łukasz Garbacki Grupa Bankietowa
MM4 MM4 02:24:50.213(6) 03:59:01.909 +00:33:35.200 343.7955
7 1672 Dariusz Baran STS EXTREME STRZELIN
MM4 MM4 02:28:18.854(7) 04:08:02.013 +00:42:35.304 331.3183
8 585 Marcin Wacławek NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
MM4 MM4 02:33:41.382(10) 04:13:26.619 +00:47:59.910 324.2459
9 2577 Piotr Makuch
MM4 MM4 02:29:02.398(8) 04:19:45.160 +00:54:18.451 316.3704
10 2033 Andrzej Wytrwał Gomola Trans Airco
MM4 MM4 02:30:33.800(9) 04:20:05.927 +00:54:39.218 315.9494
11 1917 Piotr Szewczyk Zakłady Mechaniczne Tarnów
MM4 MM4 02:38:41.857(12) 04:28:51.270 +01:03:24.561 305.6600
12 7215 Konrad Rykała 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM4 MM4 02:38:21.390(11) 04:30:35.710 +01:05:09.001 303.6937
13 9704 Maciej Kasprzak KSPO brakeparts.pl
MM4 MM4 02:38:44.070(13) 04:32:01.974 +01:06:35.265 302.0887
14 747 Michał Palczak Pro-Familia Bike Team
MM4 MM4 02:49:10.119(14) 04:41:18.690 +01:15:51.981 292.1248
15 1971 Robert Szot Grupetto-Cyklopedia Gorlice
MM4 MM4 02:55:20.775(18) 04:51:30.629 +01:26:03.920 281.9043
16 187 Maciej Król Grupa Bankietowa
MM4 MM4 02:50:10.007(15) 04:52:58.867 +01:27:32.158 280.4893
17 1111 Tomasz Tylek MTB Krynica - Zdrój
MM4 MM4 02:50:50.494(16) 04:54:52.028 +01:29:25.319 278.6952
18 155 Grzegorz Szczepański Majster Sport Team
MM4 MM4 03:04:19.232(20) 05:02:39.523 +01:37:12.814 271.5205
19 1683 Mirosław Skalski Sklepbicykl.pl-Perfectsource
MM4 MM4 03:05:13.594(22) 05:06:15.880 +01:40:49.171 268.3237
20 131 Piotr Mazurkiewicz Grupa Bankietowa
MM4 MM4 02:51:17.573(17) 05:06:20.319 +01:40:53.610 268.2589
21 1995 Mariusz Baj Roztocze Cycling Team
MM4 MM4 02:55:36.355(19) 05:14:22.672 +01:48:55.963 261.3990
22 333 Krzysztof Dziurzyński ZRYW Buszkowiczki - PTC Przemyśl
MM4 MM4 03:14:30.727(24) 05:27:46.320 +02:02:19.611 250.7171
23 4141 GRZEGORZ MORTKA SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MM4 MM4 03:04:19.725(21) 05:32:19.850 +02:06:53.141 247.2779
24 124 Tomasz Rogóż Orange Iron Team
MM4 MM4 03:23:16.648(26) 05:38:48.807 +02:13:22.098 242.5466
25 130 Jacek Kołodziej Chmielove Łany
MM4 MM4 03:13:17.915(23) 05:42:52.854 +02:17:26.145 239.6694
26 2911 Roman Szwesta XC 80
MM4 MM4 03:16:58.552(25) 05:50:05.732 +02:24:39.023 234.7304
27 1781 Grzegorz Dębowski
MM4 MM4 03:26:14.415(27) 05:53:01.402 +02:27:34.693 232.7836
28 860 Filip Lenart Anywhere Bike Team
MM4 MM4 03:27:50.940(28) 05:53:32.067 +02:28:05.358 232.4471
29 863 Bartłomiej Borowiec
MM4 MM4 03:42:45.777(31) 06:05:32.645 +02:40:05.936 224.8103
30 1756 Zanonimizowano Zanonimizowano Biegacze Urozmaicone
MM4 MM4 03:31:39.069(29) 06:07:51.674 +02:42:24.965 223.3942
31 426 Piotr Krawczyk R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
MM4 MM4 03:36:22.200(30) 06:18:01.960 +02:52:35.251 217.3835
32 1776 Ryszard Prejznar
MM4 MM4 04:00:03.982(32) 06:43:46.325 +03:18:19.616 203.5259
33 3006 Leszek Faber Orange Iron Team
MM4 MM4 04:07:55.835(33) 06:59:49.327 +03:34:22.618 195.7450
DNF 8000 Piotr Maksymiak ZRYW Buszkowiczki - PTC Przemyśl MM4 MM4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 107 Tomasz Rudnicki ZKS "STAL" RZESZÓW MM4 MM4 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.