Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria MM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 2004 Sebastian Pakulski Gomola Trans Airco
MM3 MM3 01:57:54.949(1) 03:14:06.142 400.0000
2 2235 Krystian Nawój ROWEROMANIA Sanok
MM3 MM3 02:01:30.435(2) 03:14:36.055 +00:00:29.913 398.9752
3 955 Adam Gawlik Dębicki Klub Kolarski GRYF
MM3 MM3 02:02:21.053(3) 03:21:03.644 +00:06:57.502 386.1567
4 118 Mateusz Hałajko SST Lubcza
MM3 MM3 02:03:37.660(4) 03:25:26.822 +00:11:20.680 377.9122
5 1221 Tomasz Skalak
MM3 MM3 02:06:54.440(6) 03:25:27.377 +00:11:21.235 377.8952
6 11 Andrzej Kruszec Augusta Restauracja MTB Kraków
MM3 MM3 02:07:08.322(7) 03:26:23.650 +00:12:17.508 376.1780
7 9205 Michał Woźniczka BIKEBOARD
MM3 MM3 02:07:29.880(8) 03:34:12.183 +00:20:06.041 362.4642
8 1912 Łukasz Szlachta KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MM3 MM3 02:11:21.667(9) 03:35:57.960 +00:21:51.818 359.5054
9 1600 Bogusław Belcik MTB MOSiR Dukla
MM3 MM3 02:13:30.594(11) 03:38:15.150 +00:24:09.008 355.7391
10 2159 Tomasz Januszczak Piąty Element Sanok
MM3 MM3 02:14:57.825(13) 03:42:09.344 +00:28:03.202 349.4888
11 7212 Marcin Stanuszek 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MM3 MM3 02:06:18.029(5) 03:42:49.662 +00:28:43.520 348.4349
12 21 Maciej Woźny Axel Sport Racing Team
MM3 MM3 02:19:22.698(14) 03:53:43.182 +00:39:37.040 332.1968
13 90 Piotr Ziemiański Nowy Styl Group Cycling Team
MM3 MM3 02:20:08.232(17) 03:56:47.794 +00:42:41.652 327.8804
14 85 Michal Laska CADM Automotive Racing Team
MM3 MM3 02:22:24.874(19) 03:59:24.509 +00:45:18.367 324.3032
15 23 Marek Łuczkiewicz Truck Partner Zettransport Nowy Sącz
MM3 MM3 02:21:12.172(18) 04:00:36.944 +00:46:30.802 322.6761
16 2006 Michał Plebanek Gomola Trans Airco
MM3 MM3 02:24:35.275(21) 04:00:40.557 +00:46:34.415 322.5954
17 83 Adrian Szostak
MM3 MM3 02:27:38.768(23) 04:05:10.794 +00:51:04.652 316.6693
18 8907 Marcin Baran Ocynkownia Śląsk SCHC Team Chrzanów
MM3 MM3 02:25:25.597(22) 04:11:43.810 +00:57:37.668 308.4293
19 1932 Aleksander Szymczak iSport
MM3 MM3 02:19:48.585(16) 04:11:43.892 +00:57:37.750 308.4276
20 3003 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
MM3 MM3 02:33:38.560(26) 04:18:47.047 +01:04:40.905 300.0221
21 56 Sebastian Nowotarski
MM3 MM3 02:34:47.700(29) 04:20:24.629 +01:06:18.487 298.1483
22 200 Rafał Foryś Tata Natalki MTB Team
MM3 MM3 02:22:50.480(20) 04:20:36.132 +01:06:29.990 297.9290
23 428 Robert Szczuc NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
MM3 MM3 02:29:00.875(24) 04:21:04.095 +01:06:57.953 297.3971
24 1998 Piotr Sendor
MM3 MM3 02:33:13.334(25) 04:22:23.930 +01:08:17.788 295.8891
25 175 Robert Flis BIKE CLUB Janów Lubelski
MM3 MM3 02:34:38.608(27) 04:26:32.200 +01:12:26.058 291.2956
26 2095 Michał Trojanowski SOKÓŁ TARNÓW
MM3 MM3 02:34:39.597(28) 04:28:46.304 +01:14:40.162 288.8732
27 645 Dominik Jakubowski Movimento UKS PG Wojnicz
MM3 MM3 02:40:09.364(31) 04:28:53.392 +01:14:47.250 288.7463
28 298 Paweł Litwin MTB MOSiR Dukla
MM3 MM3 02:47:15.597(32) 04:38:13.249 +01:24:07.107 279.0623
29 53 Andrzej Zawadzki Axel Sport Racing Team
MM3 MM3 02:37:44.779(30) 04:38:16.390 +01:24:10.248 279.0098
30 1270 Łukasz Talar
MM3 MM3 02:48:39.460(33) 04:40:34.314 +01:26:28.172 276.7239
31 7707 Radosław Szymański BIKE CLUB Janów Lubelski
MM3 MM3 02:51:40.980(34) 04:50:21.525 +01:36:15.383 267.3966
32 1077 Dariusz Wiśniewski SCS OSOZ Racing Team
MM3 MM3 02:58:43.379(38) 04:57:26.202 +01:43:20.060 261.0335
33 777 Sławek Żuk
MM3 MM3 02:52:49.275(35) 05:02:10.555 +01:48:04.413 256.9396
34 407 Erwin Pyra
MM3 MM3 02:58:28.944(37) 05:08:23.989 +01:54:17.847 251.7542
35 2142 Daniel Chmielowiec Gorlicka Grupa Biegowa
MM3 MM3 02:56:13.080(36) 05:11:30.308 +01:57:24.166 249.2445
36 2229 Tomasz Foltak ROJAX
MM3 MM3 03:00:40.430(39) 05:19:59.970 +02:05:53.828 242.6283
37 742 Sławomir Szablowski Orange Iron Team
MM3 MM3 03:17:17.194(40) 05:34:40.357 +02:20:34.215 231.9907
38 735 Marcin Garlak
MM3 MM3 03:20:02.555(41) 05:36:23.224 +02:22:17.082 230.8084
39 705 Radosław Żarczyński Movimento UKS PG Wojnicz
MM3 MM3 03:30:28.635(44) 05:39:36.362 +02:25:30.220 228.6206
40 400 Marek Oberwan PUCHACZE connect team
MM3 MM3 03:39:08.957(46) 05:49:39.697 +02:35:33.555 222.0460
41 9966 Bartłomiej Sułkowski KRW Limanowa
MM3 MM3 03:31:36.652(45) 05:51:45.097 +02:37:38.955 220.7266
42 2362 Jakub Grabowski Sklepbicykl.pl-Perfectsource
MM3 MM3 03:27:45.889(43) 05:55:56.692 +02:41:50.550 218.1263
DNF 925 Adam Belcik MTB MOSiR Dukla MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1982 Rafał Kaczmarczyk MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9007 Tomasz Niedźwiecki BIKEBOARD MM3 MM3 02:14:43.742(12) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 250 Konrad Rojkowicz CADM Automotive Racing Team MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9705 Krzysztof Sapała KSPO brakeparts.pl MM3 MM3 02:12:41.427(10) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 7728 Maciek Sowiński MCC More Cycling Club MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1873 Jarek Strzelczyk MM3 MM3 03:22:17.995(42) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 300 Przemysław Such NSB-MAXISPORT Team Rzeszów MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 128 Marcin Walaszczyk MTB MOSiR Dukla MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9360 Michał Woźniczka Anywhere Bike Team MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 2000 Grzegorz Ziaja MM3 MM3 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 132 Michał Ziomek CFE MTB Team MM3 MM3 02:19:39.737(15) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.