Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria HM6

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 57 Tadeusz Bieniek
HM6 HM6 02:01:05.755 200.0000
2 1952 Jozef BEDRUN merida stropkov
HM6 HM6 02:04:29.165 +00:03:23.410 194.5533
3 6001 Wiesław Grdeń SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HM6 HM6 02:08:50.432 +00:07:44.677 187.9780
4 475 Eugeniusz Stój MTB Brzozów Racing Team
HM6 HM6 02:10:06.802 +00:09:01.047 186.1391
5 1199 Janusz Solecki
HM6 HM6 02:35:13.317 +00:34:07.562 156.0294
DNF 55 Marek Luty LutyTeam Lubień HM6 HM6 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.