Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria HM5



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 1963 Zenon Piziak NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
HM5 01:46:22.445 200.0000
2 2334 Marek Kulas Dębicki Klub Kolarski GRYF
HM5 01:59:17.643 +00:12:55.198 178.3393
3 1809 Dariusz Grudniak WS TECH MTB TEAM
HM5 02:05:07.712 +00:18:45.267 170.0237
4 964 Stefan Krzesiński Żbik Komańcza
HM5 02:05:58.279 +00:19:35.834 168.8862
5 2207 Wacław Cielak Chemik Pustków MTB
HM5 02:09:32.047 +00:23:09.602 164.2410
6 141 Mirosław Dołżycki Żbik Komańcza
HM5 02:09:46.392 +00:23:23.947 163.9384
7 2057 Maciek Machnik Jedlicze TEAM
HM5 02:11:07.412 +00:24:44.967 162.2502
8 113 Kamil Prusak merida stropkov
HM5 02:11:56.059 +00:25:33.614 161.2531
9 163 Bogdan Kułak Żbik Komańcza
HM5 02:12:43.032 +00:26:20.587 160.3019
10 1382 Zbigniew Adam
HM5 02:24:48.025 +00:38:25.580 146.9251
11 63 Robert Babiarz 48 Media
HM5 02:29:48.045 +00:43:25.600 142.0208
12 849 Zbigniew Łysy PSK "OLIMPIONIK"
HM5 02:32:53.305 +00:46:30.860 139.1526
13 51 ARTUR MOSZCZYŃSKI
HM5 02:34:59.224 +00:48:36.779 137.2683
14 31 Anton Karasinsky merida stropkov
HM5 02:35:01.085 +00:48:38.640 137.2409
15 3366 Kazimierz Sacha Bikers Tarnów
HM5 02:35:45.875 +00:49:23.430 136.5831
16 2254 Ryszard Gorczyca
HM5 02:39:27.772 +00:53:05.327 133.4155
17 1790 Robert Żurek MTB3184
HM5 02:45:41.902 +00:59:19.457 128.3948
18 1394 Bolesław Komsa Wikper Team
HM5 03:46:37.914 +02:00:15.469 93.8739
DNF 2054 Andrzej Karol Jędrychowski HM5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1962 Robert Piłat OSKARJA HM5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1383 Andrzej Samborski Bliska Team HM5 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.