Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria HM1

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 4321 Krystian Rynkar MTB MOSiR Dukla
HM1 HM1 01:27:06.585 200.0000
2 169 Maciej Sołtys THULE - JMP
HM1 HM1 01:31:15.934 +00:04:09.349 190.8929
3 348 Hubert Gas ZRYW Buszkowiczki - PTC Przemyśl
HM1 HM1 01:38:15.377 +00:11:08.792 177.3113
4 1800 Michał Rozmund Alpaca Team
HM1 HM1 01:42:51.804 +00:15:45.219 169.3698
5 657 Jan Miłek SST Lubcza
HM1 HM1 01:43:52.853 +00:16:46.268 167.7108
6 68 Jakub Kulas Dębicki Klub Kolarski GRYF
HM1 HM1 01:44:12.338 +00:17:05.753 167.1882
7 3999 Mikołaj Pyrcz ZRYW Buszkowiczki - PTC Przemyśl
HM1 HM1 01:46:15.729 +00:19:09.144 163.9525
8 2100 Filip Uliasz MTB MOSiR Dukla
HM1 HM1 01:47:01.822 +00:19:55.237 162.7758
9 2353 Kacper Janowski THULE - JMP
HM1 HM1 01:49:54.807 +00:22:48.222 158.5061
10 199 Marcel Chudy Centrum Narciarskie "Master-Ski" Tylicz
HM1 HM1 01:52:44.807 +00:25:38.222 154.5228
11 2241 Gabriel Wilk
HM1 HM1 01:55:10.682 +00:28:04.097 151.2610
12 901 Hubert Jakubowski SOSBike SWR SANOK
HM1 HM1 02:00:23.392 +00:33:16.807 144.7128
13 2194 Michał Kijowski Żbik Komańcza
HM1 HM1 02:03:25.115 +00:36:18.530 141.1615
14 2828 Kacper Hanus
HM1 HM1 02:05:34.119 +00:38:27.534 138.7444
15 9907 Kamil Florek Grupa Rowerowa Gogolow
HM1 HM1 02:12:26.347 +00:45:19.762 131.5469
16 2256 Kacper Wojtacha
HM1 HM1 02:15:23.557 +00:48:16.972 128.6773
17 4202 Paweł Kruszyński ZRYW Buszkowiczki - PTC Przemyśl
HM1 HM1 02:28:43.572 +01:01:36.987 117.1411
18 7070 Dawid Kaczor MTB MOSiR Dukla
HM1 HM1 02:30:20.382 +01:03:13.797 115.8839
19 328 Karol Mianowski
HM1 HM1 02:30:36.135 +01:03:29.550 115.6819
20 2190 Konrad Musiał
HM1 HM1 02:34:22.145 +01:07:15.560 112.8591
21 1895 Sebastian Król
HM1 HM1 02:44:14.845 +01:17:08.260 106.0714
22 2255 Sebastian Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
HM1 HM1 02:47:34.134 +01:20:27.549 103.9689
23 2565 Rafał Nita BIKE CLUB Janów Lubelski
HM1 HM1 02:51:10.039 +01:24:03.454 101.7832
24 1779 Patryk Krupa
HM1 HM1 02:54:33.582 +01:27:26.997 99.8051
25 911 Mateusz Lachowski
HM1 HM1 03:16:22.174 +01:49:15.589 88.7202
26 1773 Karol Ciecierski
HM1 HM1 03:50:11.765 +02:23:05.180 75.6831
27 2701 Dominik Gołąbek MTB MOSiR Dukla
HM1 HM1 04:06:31.644 +02:39:25.059 70.6694
DNF 1999 Jakub Cierniak JC-TB Wiedeń HM1 HM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9889 Karol Czosnyka Movimento UKS PG Wojnicz HM1 HM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 1696 Frederik Ganaj Cyklorun team Giglovce HM1 HM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 2209 Adrian Torba Baran Cycling Team HM1 HM1 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.