Impreza: Dukla 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria HK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 2141 Janina Nawój ROWEROMANIA Sanok
HK3 HK3 02:13:25.215 200.0000
2 573 Alicja Nerc SST Lubcza
HK3 HK3 02:15:35.534 +00:02:10.319 196.7963
3 2239 Magdalena Kłeczek SST Lubcza
HK3 HK3 02:29:56.272 +00:16:31.057 177.9674
4 1936 Magdalena Cygańczuk XC 80
HK3 HK3 02:48:14.639 +00:34:49.424 158.6033
5 98 Magdalena Łuczkiewicz Truck Partner Zettransport Nowy Sącz
HK3 HK3 02:56:56.939 +00:43:31.724 150.8008
6 1401 Renata Burda MTB MOSiR Dukla
HK3 HK3 03:01:52.589 +00:48:27.374 146.7152
7 571 Wiola Dąbrowska Kwiaty u Wioli Krosno
HK3 HK3 03:04:53.475 +00:51:28.260 144.3229
8 9994 Barbara Bartkiewicz Axel Sport Racing Team
HK3 HK3 03:06:38.850 +00:53:13.635 142.9649
9 1419 Izabela Góral iSport
HK3 HK3 03:13:05.184 +00:59:39.969 138.1975
10 975 Agnieszka Szymańska BIKE CLUB Janów Lubelski
HK3 HK3 03:52:17.507 +01:38:52.292 114.8730
DNF 1686 Zuzana Bochová Cyklorun team Giglovce HK3 HK3 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 1791 Iwona Furtek Lacho Team HK3 HK3 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
DNF 133 Joanna Ziomek CFE MTB Team HK3 HK3 DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.