Impreza: Pruchnik 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria MK3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 2511 Agnieszka Feć XC 80
MK3 MK3 01:59:38.047(4) 04:07:37.460 400.0000
2 1460 Barbara Wierzgacz Lacho Team
MK3 MK3 01:55:16.969(2) 04:08:33.132 +00:00:55.672 398.5068
3 1986 Monika Mach-Wała NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
MK3 MK3 01:59:29.977(3) 04:12:10.788 +00:04:33.328 392.7743
4 7224 Monika Skowyra 72D OSHEE WINDSPORT TEAM
MK3 MK3 01:53:54.622(1) 04:14:59.880 +00:07:22.420 388.4334
5 1311 Kamila Cicha
MK3 MK3 02:05:09.874(5) 04:26:54.807 +00:19:17.347 371.0931
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.