Impreza: Pruchnik 2017

Kellys Cyklokarpaty 2017

Wyniki kategoria HM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 1963 Zenon Piziak NSB-MAXISPORT Team Rzeszów
HM5 HM5 01:22:51.537 200.0000
2 272 Roman Cetnarowicz Grupetto-Cyklopedia Gorlice
HM5 HM5 01:24:02.144 +00:01:10.607 197.1993
3 4787 Milo Cimbala SPORT SERWIS SANDOMIERZ
HM5 HM5 01:30:42.817 +00:07:51.280 182.6825
4 2334 Marek Kulas Dębicki Klub Kolarski GRYF
HM5 HM5 01:35:00.695 +00:12:09.158 174.4186
5 515 Franciszek Wantuch
HM5 HM5 01:36:37.713 +00:13:46.176 171.4999
6 163 Bogdan Kułak Żbik Komańcza
HM5 HM5 01:38:41.280 +00:15:49.743 167.9210
7 2058 Wacław Stasiowski Dębicki Klub Kolarski GRYF
HM5 HM5 01:39:05.005 +00:16:13.468 167.2509
8 141 Mirosław Dołżycki Żbik Komańcza
HM5 HM5 01:39:07.419 +00:16:15.882 167.1830
9 113 Kamil Prusak merida stropkov
HM5 HM5 01:39:08.482 +00:16:16.945 167.1531
10 1382 Zbigniew Adam
HM5 HM5 01:40:51.250 +00:17:59.713 164.3144
11 2207 Wacław Cielak Chemik Pustków MTB
HM5 HM5 01:42:49.227 +00:19:57.690 161.1721
12 964 Stefan Krzesiński Żbik Komańcza
HM5 HM5 01:45:24.800 +00:22:33.263 157.2077
13 153 Wiesław Potasiewicz MTB RYMANÓW
HM5 HM5 01:46:38.897 +00:23:47.360 155.3873
14 2212 Janusz Szeliga Dębicki Klub Kolarski GRYF
HM5 HM5 01:46:45.800 +00:23:54.263 155.2199
15 2057 Maciek Machnik Jedlicze TEAM
HM5 HM5 01:49:43.590 +00:26:52.053 151.0281
16 849 Zbigniew Łysy PSK "OLIMPIONIK"
HM5 HM5 01:52:21.835 +00:29:30.298 147.4832
17 51 ARTUR MOSZCZYŃSKI
HM5 HM5 01:56:41.269 +00:33:49.732 142.0182
18 6162 Wiesław Sondej Morsy
HM5 HM5 02:01:31.632 +00:38:40.095 136.3628
19 1962 Robert Piłat OSKARJA
HM5 HM5 02:03:14.797 +00:40:23.260 134.4604
20 63 Robert Babiarz 48 Media
HM5 HM5 02:04:26.987 +00:41:35.450 133.1605
21 31 Anton Karasinsky merida stropkov
HM5 HM5 02:05:36.772 +00:42:45.235 131.9275
22 646 Dušan Šimko
HM5 HM5 02:09:15.453 +00:46:23.916 128.2075
23 2054 Andrzej Karol Jędrychowski
HM5 HM5 02:11:35.075 +00:48:43.538 125.9402
24 2061 Marek Kruszyński jeżdżę bo lubię
HM5 HM5 02:13:25.820 +00:50:34.283 124.1981
25 2308 Grzegorz Świder KMP Rzeszów Racing Team
HM5 HM5 02:15:54.197 +00:53:02.660 121.9381
26 2017 Tadeusz Liszka Gomola Trans Airco
HM5 HM5 02:20:00.569 +00:57:09.032 118.3619
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.