Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Wojnicz

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MK1



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 190 Alicja Kierzkowska MTB Krynica-Zdrój
MK1 03:11:36.822 400.0000
2 302 Anna Długosz Essentia - Vitae MTB Team
MK1 03:14:30.947 +00:02:54.125 394.0322
3 326 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MK1 03:24:19.945 +00:12:43.123 375.1019
4 222 Agnieszka Skalniak MTB KLIMEK TEAM
MK1 03:29:15.440 +00:17:38.618 366.2738
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.