Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Wojnicz

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MOpen



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 445 Adrian Rzeszutko
MOpen 02:02:55.460 400.0000
2 462 Lary Zębatka Millenium Hall Piaseco Team
MOpen 02:04:48.443 +00:01:52.983 393.9649
3 969 Krzysztof Matłok ROMET Bikes MTB
MOpen 02:09:09.495 +00:06:14.035 380.6937
4 285 Andrzej Ulman PSK Przeworsk
MOpen 02:09:09.884 +00:06:14.424 380.6746
5 557 Karol Rożek
MOpen 02:09:26.667 +00:06:31.207 379.8520
6 44 Marcin Rydel Essentia - Vitae MTB Team
MOpen 02:10:27.867 +00:07:32.407 376.8822
7 316 Wojtek Kwiatek Millenium Hall Piaseco Team
MOpen 02:10:28.148 +00:07:32.688 376.8687
8 342 Krzysiek Łopata Millenium Hall Piaseco Team
MOpen 02:10:30.973 +00:07:35.513 376.7328
9 373 Łukasz Olejarz RKK MTB
MOpen 02:12:25.925 +00:09:30.465 371.2826
10 478 Łukasz Małaszowski RKK MTB
MOpen 02:12:26.802 +00:09:31.342 371.2417
11 505 Paweł Chochołek Elzat Regamet Bieniasz Team
MOpen 02:13:57.537 +00:11:02.077 367.0508
12 88 Szymon Wilk Chemik Pustków MTB
MOpen 02:15:07.490 +00:12:12.030 363.8838
13 254 Piotr Sajdak KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
MOpen 02:15:56.032 +00:13:00.572 361.7181
14 424 Robert Albrycht MTB Rymanów
MOpen 02:15:58.047 +00:13:02.587 361.6287
15 417 Wojciech Pasowicz
MOpen 02:16:01.428 +00:13:05.968 361.4789
16 191 Wojciech Szustak
MOpen 02:17:02.387 +00:14:06.927 358.7990
17 86 Grzegorz Mazur www.RowerowyLublin.org
MOpen 02:17:02.589 +00:14:07.129 358.7902
18 4 Kamil Cygan Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:18:09.924 +00:15:14.464 355.8759
19 333 Michał Korlatowicz Essentia - Vitae MTB Team
MOpen 02:18:10.400 +00:15:14.940 355.8554
20 444 Grzegorz Matłok ROMET Bikes MTB
MOpen 02:18:26.943 +00:15:31.483 355.1468
21 77 Karol Lentowicz MAXISPORT MTB TEAM
MOpen 02:19:13.853 +00:16:18.393 353.1525
22 213 Bartosz Adamczyk MTB Krynica-Zdrój
MOpen 02:20:39.687 +00:17:44.227 349.5608
23 91 Aleksander Brich
MOpen 02:20:46.617 +00:17:51.157 349.2740
24 194 Zbigniew Krzesiński Żbik-Komańcza
MOpen 02:21:20.412 +00:18:24.952 347.8822
25 549 Michał Barej maratonykresowe.pl
MOpen 02:21:25.477 +00:18:30.017 347.6745
26 532 Krzysztof Łuczkowiec Sokół Tarnów
MOpen 02:22:29.113 +00:19:33.653 345.0866
27 380 Kuba Kaczan
MOpen 02:23:02.187 +00:20:06.727 343.7567
28 13 Paweł Nowicki www.sowasport.pl
MOpen 02:23:02.387 +00:20:06.927 343.7487
29 455 RYSZARD PIECHÓWKA stowarzyszenie chrzanowskich cyklistów
MOpen 02:23:18.459 +00:20:22.999 343.1061
30 409 Lucjan Owsianka KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
MOpen 02:24:38.604 +00:21:43.144 339.9376
31 122 Jacek Ciecieręga Dębicki Klub Kolarski Gryf
MOpen 02:24:48.924 +00:21:53.464 339.5339
32 39 Adam Poniatowski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:25:00.402 +00:22:04.942 339.0859
33 327 Tomasz Piela Troll Team
MOpen 02:25:09.485 +00:22:14.025 338.7323
34 548 Radosław Juszczyk Świebo-Team
MOpen 02:25:12.493 +00:22:17.033 338.6154
35 338 Andrzej Wytrwał Gomola Trans Airco
MOpen 02:26:25.108 +00:23:29.648 335.8165
36 335 Andrzej Miłek
MOpen 02:26:39.948 +00:23:44.488 335.2502
37 59 Dominik Kaczmarczyk
MOpen 02:27:05.952 +00:24:10.492 334.2624
38 517 Kamil Bochenek Dębicki Klub Kolarski Gryf
MOpen 02:27:08.167 +00:24:12.707 334.1785
39 430 Sebastian Berger Grupetto Gorlice
MOpen 02:27:47.159 +00:24:51.699 332.7090
40 499 Piotr Dwojak Dębicki Klub Kolarski Gryf
MOpen 02:27:47.582 +00:24:52.122 332.6932
41 9 Marcin Chrzanowski
MOpen 02:27:50.005 +00:24:54.545 332.6023
42 38 TOMASZ GROT "T&J kręcimy razem i przyjaciele...."
MOpen 02:28:05.507 +00:25:10.047 332.0220
43 236 Kamil Grocholski Chemik Pustków MTB
MOpen 02:28:11.720 +00:25:16.260 331.7900
44 25 Jakub Jeż Jedlicze TEAM
MOpen 02:28:12.488 +00:25:17.028 331.7614
45 125 Krzysztof Okrzesa Jedlicze TEAM
MOpen 02:28:14.667 +00:25:19.207 331.6801
46 770 Radosław Mich IC Przemyśl
MOpen 02:28:53.747 +00:25:58.287 330.2292
47 567 Grzegorz Sowa www.sowasport.pl
MOpen 02:28:54.015 +00:25:58.555 330.2193
48 23 Tomasz Gardzina Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:28:55.187 +00:25:59.727 330.1760
49 200 Łukasz Garbacki Grupa Bankietowa
MOpen 02:29:46.589 +00:26:51.129 328.2874
50 196 Rafał Dychtoń
MOpen 02:29:59.707 +00:27:04.247 327.8089
51 1 Karol Macek KS STRZYŻÓW MTB TEAM
MOpen 02:30:00.122 +00:27:04.662 327.7938
52 383 Grzegorz Bedryj Essentia - Vitae MTB Team
MOpen 02:30:00.372 +00:27:04.912 327.7847
53 808 Bartek Tyrakowski www.sowasport.pl
MOpen 02:32:40.594 +00:29:45.134 322.0516
54 531 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
MOpen 02:32:56.528 +00:30:01.068 321.4924
55 471 Tomasz Urban Millenium Hall Piaseco Team
MOpen 02:33:04.515 +00:30:09.055 321.2128
56 294 Radosław Ciupak Fan-Sport Rzeszów
MOpen 02:33:29.480 +00:30:34.020 320.3421
57 369 Marcin Wacławek
MOpen 02:33:41.137 +00:30:45.677 319.9371
58 689 Szymon Masłowski MAXISPORT MTB TEAM
MOpen 02:33:41.592 +00:30:46.132 319.9213
59 465 Łukasz Sanocki
MOpen 02:33:50.595 +00:30:55.135 319.6093
60 800 Wojciech Kamela Grupa Bankietowa
MOpen 02:34:12.139 +00:31:16.679 318.8651
61 323 Dawid Piwowar DOBRE SKLEPY ROWEROWE KROSNO
MOpen 02:34:28.617 +00:31:33.157 318.2982
62 329 Michał Plebanek Sokół Tarnów
MOpen 02:34:31.190 +00:31:35.730 318.2099
63 878 Paweł Hydzik DRYNDA RACING
MOpen 02:34:31.679 +00:31:36.219 318.1931
64 580 Jan Potasiewicz MTB Rymanów
MOpen 02:34:34.678 +00:31:39.218 318.0902
65 550 Damian Demkowicz RKK MTB
MOpen 02:36:09.625 +00:33:14.165 314.8668
66 7 Łukasz Pańko Baszta Bikesport Lesko
MOpen 02:36:11.203 +00:33:15.743 314.8138
67 475 Paweł Gorczyca
MOpen 02:36:26.968 +00:33:31.508 314.2851
68 451 Paweł Stręk Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:37:23.667 +00:34:28.207 312.3981
69 3 Krzysztof Mazur Essentia - Vitae MTB Team
MOpen 02:38:08.647 +00:35:13.187 310.9172
70 262 Marcin Pikuła Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:38:09.720 +00:35:14.260 310.8821
71 344 Antoni Brzuski Sokół Tarnów
MOpen 02:38:45.597 +00:35:50.137 309.7112
72 40 Janusz Zaleśny Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:39:19.150 +00:36:23.690 308.6241
73 457 Krzysztof Szczepina stowarzyszenie chrzanowskich cyklistów
MOpen 02:39:20.753 +00:36:25.293 308.5723
74 182 Marcin Kędzierski PSK Olimpionik
MOpen 02:39:38.532 +00:36:43.072 307.9996
75 376 Tomasz Gosztyła MTB MOSiR DUKLA
MOpen 02:39:49.690 +00:36:54.230 307.6412
76 121 Rafał Trzeciak Cyklowarjoty - Sporest
MOpen 02:40:03.690 +00:37:08.230 307.1928
77 386 Grzegorz Potasiewicz MTB Rymanów
MOpen 02:40:14.150 +00:37:18.690 306.8585
78 49 Michał Kwapniewski KrynicaSKI UKS PG Wojnicz
MOpen 02:40:14.925 +00:37:19.465 306.8338
79 80 Paweł Kosiorowski
MOpen 02:40:27.717 +00:37:32.257 306.4261
80 427 Jan Mikosz MTB Krynica-Zdrój
MOpen 02:41:04.495 +00:38:09.035 305.2600
81 412 Paweł Mucha
MOpen 02:41:44.137 +00:38:48.677 304.0130
82 261 Paweł Mucha www.greinplast.pl
MOpen 02:41:49.223 +00:38:53.763 303.8538
83 431 Radosław Organ DRB
MOpen 02:42:17.559 +00:39:22.099 302.9696
84 293 Wojciech Łania PSK Przeworsk
MOpen 02:43:07.515 +00:40:12.055 301.4232
85 278 Tadeusz Mycek SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MOpen 02:43:07.679 +00:40:12.219 301.4181
86 76 Sebastian Czekański Jedlicze TEAM
MOpen 02:44:12.515 +00:41:17.055 299.4346
87 700 Jarek Białończyk MTB Krynica-Zdrój
MOpen 02:44:24.118 +00:41:28.658 299.0824
88 207 Robert Brzozowski PSK Olimpionik
MOpen 02:44:24.560 +00:41:29.100 299.0690
89 306 Jerzy Żuber ASC Autosan
MOpen 02:44:26.647 +00:41:31.187 299.0057
90 384 PAWEŁ CEBULA
MOpen 02:45:43.630 +00:42:48.170 296.6908
91 950 Sławomir Nosal Sokół Tarnów
MOpen 02:45:46.750 +00:42:51.290 296.5978
92 188 Leszek Kowal MTB Krynica-Zdrój
MOpen 02:46:10.574 +00:43:15.114 295.8891
93 466 Michał Topór MTB 3184
MOpen 02:46:11.177 +00:43:15.717 295.8712
94 419 Grzegorz Siteń www.sowasport.pl
MOpen 02:46:14.582 +00:43:19.122 295.7702
95 541 Andrzej Godziewski
MOpen 02:46:16.540 +00:43:21.080 295.7121
96 119 Jacek Węgrzyn LGK - Lekarska Grupa Kolarska
MOpen 02:47:54.534 +00:44:59.074 292.8358
97 163 Bogdan Kułak Żbik-Komańcza
MOpen 02:48:15.534 +00:45:20.074 292.2266
98 72 Sławomir Hebda
MOpen 02:48:42.015 +00:45:46.555 291.4621
99 876 Wojciech Grad PSK Olimpionik
MOpen 02:48:44.673 +00:45:49.213 291.3856
100 970 Wiesław Kmak MTB Krynica-Zdrój
MOpen 02:48:57.833 +00:46:02.373 291.0074
101 425 Zbigniew Gorczyca
MOpen 02:48:59.207 +00:46:03.747 290.9679
102 70 Andrzej Oczoś
MOpen 02:49:07.800 +00:46:12.340 290.7215
103 245 Paweł Dołżycki Żbik-Komańcza
MOpen 02:49:58.045 +00:47:02.585 289.2892
104 255 Mateusz Lorenc MTB MOSiR DUKLA
MOpen 02:50:06.137 +00:47:10.677 289.0598
105 243 Jarosław Wąsik
MOpen 02:50:10.197 +00:47:14.737 288.9449
106 437 Piotr Ziarko
MOpen 02:50:31.807 +00:47:36.347 288.3346
107 192 Joanna Dychtoń
MOpen 02:51:18.647 +00:48:23.187 287.0207
108 534 Rafał Kras Krasu
MOpen 02:51:28.579 +00:48:33.119 286.7436
109 107 Tomasz Rudnicki RKK MTB
MOpen 02:52:28.048 +00:49:32.588 285.0957
110 608 Grzegorz Dąbrowski MTB Team-butyisport.pl
MOpen 02:52:28.617 +00:49:33.157 285.0800
111 718 Szymon Jóźwiakowski STWA Team
MOpen 02:52:32.833 +00:49:37.373 284.9639
112 11 Łukasz Cholewiak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:53:10.624 +00:50:15.164 283.9275
113 101 Mariusz Nowak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:53:43.290 +00:50:47.830 283.0377
114 447 Leszek Kokoszka Sokół Tarnów
MOpen 02:53:48.292 +00:50:52.832 282.9019
115 100 Janusz Podleśny Grupa Bankietowa
MOpen 02:54:12.870 +00:51:17.410 282.2367
116 366 Marcin Krzywonos
MOpen 02:54:14.232 +00:51:18.772 282.2000
117 546 Krzysztof Łabno Black Panther Squad
MOpen 02:55:08.782 +00:52:13.322 280.7351
118 16 Bogusław Świst
MOpen 02:55:08.807 +00:52:13.347 280.7344
119 62 Witold Szkółka
MOpen 02:55:12.717 +00:52:17.257 280.6300
120 6 Rav Szyszko www.sowasport.pl
MOpen 02:55:45.102 +00:52:49.642 279.7682
121 18 Maciek Sowiński KTM fan team
MOpen 02:56:21.694 +00:53:26.234 278.8007
122 449 Łukasz Kryński
MOpen 02:56:28.190 +00:53:32.730 278.6297
123 84 Marcin Stanuszek
MOpen 02:57:10.320 +00:54:14.860 277.5254
124 405 Mateusz Wąs
MOpen 02:57:24.233 +00:54:28.773 277.1627
125 282 Daniel Kosiecz
MOpen 02:57:26.817 +00:54:31.357 277.0954
126 392 Łukasz Maciechowski Cyklowarjoty - Sporest
MOpen 02:57:27.700 +00:54:32.240 277.0724
127 64 Małgorzata Budzyńska RKK MTB
MOpen 02:57:30.240 +00:54:34.780 277.0063
128 81 Krzysztof Dopart
MOpen 02:57:31.060 +00:54:35.600 276.9850
129 198 Łukasz Wolny TTC MPEC Tarnów
MOpen 02:58:36.707 +00:55:41.247 275.2883
130 448 Sebastian Rembisz
MOpen 02:58:47.677 +00:55:52.217 275.0068
131 237 Wiktor Wiśniewicz Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 02:59:13.237 +00:56:17.777 274.3531
132 305 Paweł Cywiński www.sowasport.pl
MOpen 02:59:13.675 +00:56:18.215 274.3419
133 537 Paweł Szubert
MOpen 02:59:37.125 +00:56:41.665 273.7450
134 453 Zbigniew Grabowski stowarzyszenie chrzanowskich cyklistów
MOpen 02:59:53.343 +00:56:57.883 273.3337
135 686 Rafał Soliński Pszyjaciule TEAM
MOpen 02:59:56.367 +00:57:00.907 273.2571
136 636 Daniel Szopa Pszyjaciule TEAM
MOpen 02:59:58.330 +00:57:02.870 273.2074
137 265 Michał Szopa MTB MOSiR DUKLA
MOpen 03:00:42.290 +00:57:46.830 272.0997
138 551 Leszek Książek
MOpen 03:00:54.247 +00:57:58.787 271.8000
139 360 Łukasz Gerlach
MOpen 03:01:05.187 +00:58:09.727 271.5263
140 45 Paweł Witek
MOpen 03:01:24.303 +00:58:28.843 271.0494
141 420 Krystian Maksym
MOpen 03:02:34.714 +00:59:39.254 269.3073
142 411 Marcin Czajka
MOpen 03:03:03.654 +01:00:08.194 268.5977
143 364 Marek Krosman
MOpen 03:03:40.282 +01:00:44.822 267.7049
144 472 damian suszek
MOpen 03:04:16.212 +01:01:20.752 266.8350
145 707 Jacek Adamczyk MTB Krynica-Zdrój
MOpen 03:04:50.470 +01:01:55.10 266.0107
146 535 Wiesław Sowiński KTM fan team
MOpen 03:05:19.800 +01:02:24.340 265.3091
147 442 Marek Mrózek KS Limanowa Forrest
MOpen 03:06:11.692 +01:03:16.232 264.0767
148 187 Maciej Król Grupa Bankietowa
MOpen 03:06:39.779 +01:03:44.319 263.4145
149 413 Mirosław Łątka
MOpen 03:06:40.277 +01:03:44.817 263.4028
150 468 Jozef BEDRUN
MOpen 03:08:42.363 +01:05:46.903 260.5626
151 78 Jacek Kołodziej Chmielove Łany
MOpen 03:09:53.357 +01:06:57.897 258.9390
152 556 Jacek Łysakowski
MOpen 03:10:26.310 +01:07:30.850 258.1922
153 178 Dušan Šimko SKI DRIENICA
MOpen 03:11:22.220 +01:08:26.760 256.9350
154 190 Alicja Kierzkowska MTB Krynica-Zdrój
MOpen 03:11:36.822 +01:08:41.362 256.6087
155 50 Janusz Lewandowski ROMET Bikes MTB
MOpen 03:12:30.450 +01:09:34.990 255.4172
156 433 Izabela Sekulska Sokół Tarnów
MOpen 03:12:37.382 +01:09:41.922 255.2640
157 713 Paweł Kwiatkowski MTB KLIMEK TEAM
MOpen 03:13:50.440 +01:10:54.980 253.6606
158 129 Mirosław Brzozowski
MOpen 03:14:24.804 +01:11:29.344 252.9133
159 302 Anna Długosz Essentia - Vitae MTB Team
MOpen 03:14:30.947 +01:11:35.487 252.7802
160 450 JAN KRASZEWSKI
MOpen 03:16:34.432 +01:13:38.972 250.1336
161 60 Tomasz Konieczko MTB MOSiR DUKLA
MOpen 03:16:39.522 +01:13:44.062 250.0257
162 94 Bogdan Zubek Jedlicze TEAM
MOpen 03:17:59.590 +01:15:04.130 248.3406
163 909 Maciek Pękala o'/o
MOpen 03:21:08.593 +01:18:13.133 244.4514
164 421 Jacek Mazur
MOpen 03:23:45.980 +01:20:50.520 241.3045
165 426 Piotr Krawczyk
MOpen 03:23:54.860 +01:20:59.400 241.1294
166 326 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MOpen 03:24:19.945 +01:21:24.485 240.6360
167 367 Łukasz Kozioł Zabiegani Mielec
MOpen 03:27:28.427 +01:24:32.967 236.9925
168 779 Danka Jendrichovska SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MOpen 03:28:02.590 +01:25:07.130 236.3439
169 222 Agnieszka Skalniak MTB KLIMEK TEAM
MOpen 03:29:15.440 +01:26:19.980 234.9726
170 317 Wojciech Szerląg Fil-Bike
MOpen 03:31:01.978 +01:28:06.518 232.9955
171 543 Kamil Skalski
MOpen 03:32:44.445 +01:29:48.985 231.1251
172 354 Łukasz Mężyk DRB
MOpen 03:34:16.187 +01:31:20.727 229.4758
173 559 Jerzy Zając
MOpen 03:39:58.439 +01:37:02.979 223.5252
174 997 Jakub Goleń Jedlicze TEAM
MOpen 03:44:18.032 +01:41:22.572 219.2136
175 435 Robert Złotnicki
MOpen 03:51:40.610 +01:48:45.150 212.2341
176 12 Krystian Kras Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
MOpen 03:57:38.607 +01:54:43.147 206.9055
DSQ 332 Michał Peliszko Fil-Bike MOpen DSQ Dyskwalifikacja Dyskwalifikacja
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.