Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Wojnicz

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria MKOpen



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 192 Joanna Dychtoń
MKOpen 02:51:18.647 400.0000
2 64 Małgorzata Budzyńska RKK MTB
MKOpen 02:57:30.240 +00:06:11.593 386.0438
3 190 Alicja Kierzkowska MTB Krynica-Zdrój
MKOpen 03:11:36.822 +00:20:18.175 357.6170
4 433 Izabela Sekulska Sokół Tarnów
MKOpen 03:12:37.382 +00:21:18.735 355.7431
5 302 Anna Długosz Essentia - Vitae MTB Team
MKOpen 03:14:30.947 +00:23:12.300 352.2815
6 326 Katarzyna Ordon SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MKOpen 03:24:19.945 +00:33:01.298 335.3570
7 779 Danka Jendrichovska SPORT SERWIS SANDOMIERZ
MKOpen 03:28:02.590 +00:36:43.943 329.3755
8 222 Agnieszka Skalniak MTB KLIMEK TEAM
MKOpen 03:29:15.440 +00:37:56.793 327.4643
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.