Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Wojnicz

Cyklokarpaty.pl 2013

Wyniki kategoria GMOpen



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 330 Arkadiusz Krzesiński Żbik-Komańcza
GMOpen 03:37:06.554 600.0000
2 547 Mirosław Borycki Murapol Twomark grupa PM specialized
GMOpen 03:37:06.822 +00:00:00.268 599.9877
3 391 Mateusz Dydek RKK MTB
GMOpen 03:48:46.390 +00:11:39.836 569.4092
4 79 Marcin Kosterkiewicz Essentia - Vitae MTB Team
GMOpen 03:50:31.585 +00:13:25.031 565.0786
5 530 Bogusław Ostrowski Elzat Regamet Bieniasz Team
GMOpen 03:51:28.437 +00:14:21.883 562.7654
6 85 Sławomir Skóra Jedlicze TEAM
GMOpen 03:53:40.130 +00:16:33.576 557.4793
7 600 Jacek Chmielarczyk Elzat Regamet Bieniasz Team
GMOpen 03:53:57.117 +00:16:50.563 556.8047
8 208 Krzysztof Gierczak PSK Olimpionik
GMOpen 03:54:38.680 +00:17:32.126 555.1609
9 233 Piotr Furmański Rowerowanie.pl
GMOpen 03:59:35.190 +00:22:28.636 543.7099
10 201 Łukasz Szumiec Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GMOpen 04:01:17.017 +00:24:10.463 539.8856
11 533 Mateusz Bieleń Millenium Hall Piaseco Team
GMOpen 04:04:10.070 +00:27:03.516 533.5082
12 529 Łukasz Pudło Jedlicze TEAM
GMOpen 04:06:23.612 +00:29:17.058 528.6890
13 159 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GMOpen 04:06:47.663 +00:29:41.109 527.8302
14 314 Piotr Klonowicz Gomola Trans Airco
GMOpen 04:09:24.182 +00:32:17.628 522.3094
15 778 Milo Cimbala SPORT SERWIS SANDOMIERZ
GMOpen 04:11:19.682 +00:34:13.128 518.3088
16 524 Rafał Kopeć
GMOpen 04:12:30.157 +00:35:23.603 515.8978
17 67 Dawid Jankowski Polski Klub MTB
GMOpen 04:12:30.597 +00:35:24.043 515.8828
18 666 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GMOpen 04:14:55.060 +00:37:48.506 511.0102
19 995 Marcin Wiącek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GMOpen 04:17:47.133 +00:40:40.579 505.3252
20 1000 Jerzy Reczek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GMOpen 04:18:30.770 +00:41:24.216 503.9036
21 387 Bartosz Cichocki PSK Olimpionik
GMOpen 04:27:31.167 +00:50:24.613 486.9386
22 203 Zbigniew Marchewka Elzat Regamet Bieniasz Team
GMOpen 04:27:31.187 +00:50:24.633 486.9380
23 197 Robert Konieczny Elzat Regamet Bieniasz Team
GMOpen 04:29:32.585 +00:52:26.031 483.2828
24 87 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GMOpen 04:36:20.624 +00:59:14.070 471.3895
25 147 Piotr Trojanowski SPORT SERWIS SANDOMIERZ
GMOpen 04:39:08.570 +01:02:02.016 466.6627
26 279 Sławomir Mycek PEC Tarnobrzeg
GMOpen 04:41:09.220 +01:04:02.666 463.3251
27 15 Jacek Piątek Dębicki Klub Kolarski Gryf
GMOpen 04:45:26.660 +01:08:20.106 456.3606
28 108 Wiesław Grdeń SPORT SERWIS SANDOMIERZ
GMOpen 04:45:57.407 +01:08:50.853 455.5428
29 104 Maciej Chachura PSK Olimpionik
GMOpen 04:46:04.357 +01:08:57.803 455.3583
30 313 Łukasz Janocha Jedlicze TEAM
GMOpen 04:54:43.737 +01:17:37.183 441.9842
31 73 Michał Moskwa reBike Impulse Team | reBike.pl
GMOpen 05:11:18.212 +01:34:11.658 418.4519
32 560 Mateusz Zając
GMOpen 05:23:04.905 +01:45:58.351 403.1968
33 446 Piotr Brich
GMOpen 05:37:00.830 +01:59:54.276 386.5288
DSQ 177 Rafał Rydel Essentia - Vitae MTB Team GMOpen DSQ Dyskwalifikacja Dyskwalifikacja
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.