Impreza: II Podkarpacki Bieg Strażaków

Brak cyklu

Wyniki kategoria kategoria A

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria Czas Strata PKT
1 272 Damian Pieterczyk KP PSP Kętrzyn
kategoria A 00:35:57.181 0.0000
2 298 Zbigniew Kujawa KW PSP Toruń
kategoria A 00:39:32.087 +00:03:34.906 0.0000
3 240 Robert Kubit KM PSP Krosno
kategoria A 00:40:13.790 +00:04:16.609 0.0000
4 249 Łukasz Zagawa KP PSP Łowicz
kategoria A 00:40:36.915 +00:04:39.734 0.0000
5 290 Łukasz Krieger KW PSP Toruń
kategoria A 00:40:49.509 +00:04:52.328 0.0000
6 270 Andrzej Zaborowski KM PSP Gdynia
kategoria A 00:41:06.274 +00:05:09.093 0.0000
7 220 Paweł Kurkiewicz KP PSP STALOWA WOLA
kategoria A 00:41:19.852 +00:05:22.671 0.0000
8 291 Łukasz Bartczak KW PSP Toruń
kategoria A 00:41:53.993 +00:05:56.812 0.0000
9 275 Mateusz Frańczak KM PSP Tarrnobrzeg
kategoria A 00:42:13.227 +00:06:16.046 0.0000
10 279 Łukasz Bura KP PSP WSCHOWA
kategoria A 00:42:28.618 +00:06:31.437 0.0000
11 241 Marcin Brzana KM PSP Krosno
kategoria A 00:42:34.243 +00:06:37.062 0.0000
12 245 Michal Pyzik KP PSP Jasło
kategoria A 00:43:35.540 +00:07:38.359 0.0000
13 235 Damian Żuczek KP PSP LEŻAJSK
kategoria A 00:43:59.446 +00:08:02.265 0.0000
14 244 Kamil Krzyżewski KM PSP Krosno
kategoria A 00:45:06.384 +00:09:09.203 0.0000
15 277 Łukasz Kurzawski KP PSP Kościan
kategoria A 00:46:06.571 +00:10:09.390 0.0000
16 258 Łukasz Gierlicki KP PSP Jasło
kategoria A 00:46:19.243 +00:10:22.062 0.0000
17 239 Andrzej Uliasz KM PSP Krosno
kategoria A 00:46:27.821 +00:10:30.640 0.0000
18 247 Dariusz Bryl KP PSP Zduńska Wola
kategoria A 00:46:36.306 +00:10:39.125 0.0000
19 248 Szymon Jagodziński KP PSP Zduńska Wola
kategoria A 00:49:06.243 +00:13:09.062 0.0000
20 274 Mateusz Wdowiak KM PSP Tarrnobrzeg
kategoria A 00:49:11.181 +00:13:14.000 0.0000
21 232 Mateusz Szczepaniak KP PSP Brzeg
kategoria A 00:51:10.149 +00:15:12.968 0.0000
22 251 Maciej Zajdel KM PSP Łódź, JRG-5
kategoria A 00:53:47.681 +00:17:50.500 0.0000
23 246 Konrad Filipczak KP PSP Łask
kategoria A 00:56:55.212 +00:20:58.031 0.0000
24 228 Krystian Materna KP PSP W USTRZYKACH DOLNYCH
kategoria A 00:57:28.290 +00:21:31.109 0.0000
25 224 Tomasz Kaczor KM PSP Rzeszów
kategoria A 00:57:59.868 +00:22:02.687 0.0000
26 238 Maciej Grabarz KP PSP LEŻAJSK
kategoria A 01:04:45.024 +00:28:47.843 0.0000
27 237 Andrzej Paszek KP PSP LEŻAJSK
kategoria A 01:16:04.415 +00:40:07.234 0.0000
28 236 Krzysztof Ryczkowski KP PSP LEŻAJSK
kategoria A 01:16:05.212 +00:40:08.031 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.