Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: V Otwarte Zawody Rowerowe MTB Wietrzno - edycja wiosenna

Brak cyklu

Wyniki kategoria K OPEN



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria Czas Strata PKT
1 186 Ewa Ruszała R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
K OPEN 02:27:51.695 0.0000
2 464 Basia Gosztyła DOTR
K OPEN 02:54:29.574 +00:26:37.879 0.0000
3 401 Zawodnik Anonimowy DOTR
K OPEN 02:59:09.199 +00:31:17.504 0.0000
4 482 Magdalena Piotrowicz DOTR
K OPEN 02:59:10.210 +00:31:18.515 0.0000
5 104 Monika Skowyra DOTR
K OPEN 03:18:37.248 +00:50:45.553 0.0000
6 250 Krystyna Miłek SST LUBCZA
K OPEN 03:25:21.017 +00:57:29.322 0.0000
DNF 7 Agata Pasternak K OPEN DNF Nie ukończyła Nie ukończyła
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.