Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria K6



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 494 Maria Sałak Relaks Zagórz
K6 00:16:10.560(1) 00:39:20.955 0.0000
2 472 Halina Karlak
K6 00:16:33.003(2) 00:39:35.897 +00:00:14.942 0.0000
3 457 Danuta Sołtys Ping-pong
K6 00:17:07.487(4) 00:40:39.454 +00:01:18.499 0.0000
4 489 Genowefa Szewczyk Relaks Zagórz
K6 00:16:56.597(3) 00:41:20.542 +00:01:59.587 0.0000
5 496 Danuta Apanasowicz Relaks Zagórz
K6 00:17:37.675(8) 00:42:15.330 +00:02:54.375 0.0000
6 288 Zofia Szul Relaks Zagórz
K6 00:17:30.682(6) 00:42:16.920 +00:02:55.965 0.0000
7 463 Halina Myśko NW-TEAM Jasło
K6 00:17:31.057(7) 00:42:17.460 +00:02:56.505 0.0000
8 464 Irena Mikołajczyk NW-TEAM Jasło
K6 00:17:30.558(5) 00:43:09.139 +00:03:48.184 0.0000
9 497 Janina Tara Relaks Zagórz
K6 00:17:48.313(9) 00:43:16.737 +00:03:55.782 0.0000
10 498 Ewa Łomnicka-Gut Relaks Zagórz
K6 00:17:54.040(11) 00:43:16.767 +00:03:55.812 0.0000
11 495 Krystyna Gagatko Relaks Zagórz
K6 00:17:49.570(10) 00:45:14.330 +00:05:53.375 0.0000
12 499 Renata Żubryd Relaks Zagórz
K6 00:19:25.205(13) 00:47:37.405 +00:08:16.450 0.0000
13 473 Małgorzata Kachlik NW-TEAM Jasło
K6 00:19:12.600(12) 00:47:38.755 +00:08:17.800 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.