Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria K3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 456 Dorota Witusik NW-TEAM Jasło
K3 00:14:33.340(1) 00:35:03.157 0.0000
2 485 Beata Dziedzic
K3 00:15:06.815(2) 00:36:46.685 +00:01:43.528 0.0000
3 486 Agnieszka Pasieka
K3 00:15:17.182(3) 00:37:50.342 +00:02:47.185 0.0000
4 281 Anna Patejuk Dzikie Życie RunTeam
K3 00:16:44.189(4) 00:40:28.122 +00:05:24.965 0.0000
5 469 Marta Korona
K3 00:17:52.224(5) 00:41:51.595 +00:06:48.438 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.