Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN K



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 717 Anna Ciślik-Kaszany Bieszczadzki Klub Nordic Walking
OPEN K 00:14:17.382(1) 00:50:17.022(1) 01:10:40.584 0.0000
2 722 Elżbieta Styś
OPEN K 00:14:34.107(2) 00:50:35.447(2) 01:11:13.467 +00:00:32.883 0.0000
3 725 Halina Ćwiąkała Samotni Wędrowcy
OPEN K 00:15:04.819(3) 00:53:23.520(3) 01:15:31.059 +00:04:50.475 0.0000
4 721 Małgorzata Maczuga
OPEN K 00:15:37.840(4) 00:53:49.730(4) 01:16:13.444 +00:05:32.860 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.