Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria OPEN K



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 456 Dorota Witusik NW-TEAM Jasło
OPEN K 00:14:33.340(1) 00:35:03.157 0.0000
2 483 Justyna Baran
OPEN K 00:14:52.659(2) 00:35:50.430 +00:00:47.273 0.0000
3 471 Aleksandra Konik Bieszczadzki Klub Nordic Walking
OPEN K 00:15:10.912(4) 00:36:28.570 +00:01:25.413 0.0000
4 485 Beata Dziedzic
OPEN K 00:15:06.815(3) 00:36:46.685 +00:01:43.528 0.0000
5 474 Marta Jankowska Bieszczadzki Klub Nordic Walking
OPEN K 00:15:41.788(7) 00:37:37.545 +00:02:34.388 0.0000
6 486 Agnieszka Pasieka
OPEN K 00:15:17.182(5) 00:37:50.342 +00:02:47.185 0.0000
7 480 Adriana Gonet GONET Team
OPEN K 00:15:46.234(8) 00:38:17.795 +00:03:14.638 0.0000
8 490 Urszula Baran
OPEN K 00:15:26.990(6) 00:38:34.085 +00:03:30.928 0.0000
9 494 Maria Sałak Relaks Zagórz
OPEN K 00:16:10.560(9) 00:39:20.955 +00:04:17.798 0.0000
10 478 Maja Gonet GONET Team
OPEN K 00:16:11.727(10) 00:39:31.099 +00:04:27.942 0.0000
11 472 Halina Karlak
OPEN K 00:16:33.003(11) 00:39:35.897 +00:04:32.740 0.0000
12 484 Beata Kiszka DKSA Pro
OPEN K 00:17:04.378(14) 00:40:13.980 +00:05:10.823 0.0000
13 281 Anna Patejuk Dzikie Życie RunTeam
OPEN K 00:16:44.189(12) 00:40:28.122 +00:05:24.965 0.0000
14 457 Danuta Sołtys Ping-pong
OPEN K 00:17:07.487(15) 00:40:39.454 +00:05:36.297 0.0000
15 489 Genowefa Szewczyk Relaks Zagórz
OPEN K 00:16:56.597(13) 00:41:20.542 +00:06:17.385 0.0000
16 487 Aleksandra Gorszwa-Wójtowicz
OPEN K 00:17:17.767(16) 00:41:47.912 +00:06:44.755 0.0000
17 469 Marta Korona
OPEN K 00:17:52.224(24) 00:41:51.595 +00:06:48.438 0.0000
18 492 Janina Trzciniecka Relaks Zagórz
OPEN K 00:17:25.043(17) 00:42:14.442 +00:07:11.285 0.0000
19 496 Danuta Apanasowicz Relaks Zagórz
OPEN K 00:17:37.675(21) 00:42:15.330 +00:07:12.173 0.0000
20 288 Zofia Szul Relaks Zagórz
OPEN K 00:17:30.682(19) 00:42:16.920 +00:07:13.763 0.0000
21 463 Halina Myśko NW-TEAM Jasło
OPEN K 00:17:31.057(20) 00:42:17.460 +00:07:14.303 0.0000
22 464 Irena Mikołajczyk NW-TEAM Jasło
OPEN K 00:17:30.558(18) 00:43:09.139 +00:08:05.982 0.0000
23 497 Janina Tara Relaks Zagórz
OPEN K 00:17:48.313(22) 00:43:16.737 +00:08:13.580 0.0000
24 498 Ewa Łomnicka-Gut Relaks Zagórz
OPEN K 00:17:54.040(25) 00:43:16.767 +00:08:13.610 0.0000
25 495 Krystyna Gagatko Relaks Zagórz
OPEN K 00:17:49.570(23) 00:45:14.330 +00:10:11.173 0.0000
26 466 Bernadetta Kędra-Szpiech
OPEN K 00:18:41.312(26) 00:46:04.065 +00:11:00.908 0.0000
27 283 wiktoria konik Bieszczadzki Klub Nordic Walking
OPEN K 00:18:44.889(27) 00:46:04.234 +00:11:01.077 0.0000
28 499 Renata Żubryd Relaks Zagórz
OPEN K 00:19:25.205(29) 00:47:37.405 +00:12:34.248 0.0000
29 473 Małgorzata Kachlik NW-TEAM Jasło
OPEN K 00:19:12.600(28) 00:47:38.755 +00:12:35.598 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.