Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria K4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 547 Ewelina Borowska-Pawluś Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
K4 00:09:20.237(1) 00:32:46.073(1) 00:45:40.103 0.0000
2 727 Danka Jendrichovska Maras team
K4 00:10:13.267(2) 00:35:55.230(2) 00:50:05.482 +00:04:25.379 0.0000
3 522 Beata Sawicka-Królik
K4 00:10:49.415(4) 00:37:07.250(3) 00:52:33.332 +00:06:53.229 0.0000
4 539 Anna Samborska ULKS Lipinki
K4 00:10:41.910(3) 00:38:33.823(4) 00:55:01.090 +00:09:20.987 0.0000
5 541 Elżbieta Marchewka
K4 00:11:10.735(5) 00:39:25.10(5) 00:55:24.074 +00:09:43.971 0.0000
6 670 Agnieszka Kubacka MUKS Podkarpacie Jedlicze
K4 00:11:32.457(6) 00:41:12.424(6) 00:58:01.615 +00:12:21.512 0.0000
7 710 Monika Zając
K4 00:11:47.305(7) 00:43:23.667(7) 01:01:00.103 +00:15:20.000 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.