Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria M1



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 637 Patryk Dziubczyk
M1 00:07:53.714(1) 00:29:49.962(1) 00:40:32.875 0.0000
2 631 Mateusz Markuszka KKB MOSiR Krosno
M1 00:08:26.685(2) 00:30:19.962(2) 00:41:53.347 +00:01:20.472 0.0000
3 632 Mateusz Bejnar Chemik Jasło
M1 00:08:55.069(3) 00:31:15.254(3) 00:43:44.069 +00:03:11.194 0.0000
4 656 Piotr Hendzel Ekonomic Jasło
M1 00:09:38.387(4) 00:32:31.070(4) 00:44:32.009 +00:03:59.134 0.0000
5 708 Maciej Zajdel
M1 00:09:53.215(5) 00:33:16.219(5) 00:46:05.000 +00:05:32.125 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.