Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria DM4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 634 Radek Zieliński
DM4 00:07:51.123(1) 00:27:02.190(1) 00:37:59.547 0.0000
2 633 Krzysztof Ostapiński
DM4 00:08:46.857(2) 00:33:58.383(2) 00:49:36.364 +00:11:36.817 0.0000
3 635 Jakub Jasiński
DM4 00:12:27.175(4) 00:39:58.855(4) 00:55:41.724 +00:17:42.177 0.0000
4 636 Kamil Jakubik
DM4 00:10:04.615(3) 00:38:55.098(3) 00:56:40.500 +00:18:40.953 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.