Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria M4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 211 Andrzej Cisek Rzeszowskie Gazele i Gepardy
M4 00:07:39.688(1) 00:17:49.604 0.0000
2 329 Piotr Majewski Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M4 00:07:41.302(2) 00:18:46.233 +00:00:56.629 0.0000
3 254 Józef Rojek
M4 00:07:59.234(3) 00:19:13.450 +00:01:23.846 0.0000
4 319 Stanisław Pruchnik
M4 00:09:14.070(7) 00:21:16.018 +00:03:26.414 0.0000
5 242 Mirisław Mróz MUKS JEDLICZE
M4 00:08:52.990(4) 00:21:26.290 +00:03:36.686 0.0000
6 327 Jakub Gromek
M4 00:09:03.732(5) 00:22:05.589 +00:04:15.985 0.0000
7 322 Janusz Spirała
M4 00:09:27.527(8) 00:22:19.772 +00:04:30.168 0.0000
8 209 Damian Ciborowski KS SPEED JASŁO
M4 00:09:03.797(6) 00:22:42.460 +00:04:52.856 0.0000
9 324 Krzysztof Stachura
M4 00:09:55.539(9) 00:23:19.175 +00:05:29.571 0.0000
10 262 Dariusz Szuba
M4 00:10:14.607(12) 00:24:43.415 +00:06:53.811 0.0000
11 313 Mirosław Pilarski
M4 00:10:21.249(13) 00:24:54.359 +00:07:04.755 0.0000
12 326 Norbert Wójtowicz biegam bo lubię !
M4 00:10:09.412(10) 00:24:58.540 +00:07:08.936 0.0000
13 287 Grzegorz Bodzioch
M4 00:10:29.737(14) 00:25:03.619 +00:07:14.015 0.0000
14 252 Krzysztof Prokop Team EUROFIN
M4 00:11:03.552(17) 00:25:17.599 +00:07:27.995 0.0000
15 204 Piotr Bil MUKS Podkarpacie Jedlicze
M4 00:10:49.450(15) 00:25:24.630 +00:07:35.026 0.0000
16 248 Janusz Pawłowski
M4 00:10:11.209(11) 00:26:26.152 +00:08:36.548 0.0000
17 310 Mirek Prucnal
M4 00:10:54.170(16) 00:27:37.205 +00:09:47.601 0.0000
18 325 Wacław Czaja
M4 00:12:00.942(19) 00:28:45.939 +00:10:56.335 0.0000
19 318 MARIUSZ SZCZERBA
M4 00:12:03.262(20) 00:30:49.129 +00:12:59.525 0.0000
20 321 Grzegorz Sanocki LurguS
M4 00:11:14.633(18) 00:30:55.942 +00:13:06.338 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.