Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria M3



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 361 Piotr Kobylarz Rzeszowskie Gazele i Gepardy
M3 00:07:01.149(1) 00:17:02.322 0.0000
2 223 Marcin Gorka www.decorella.gorlice.pl
M3 00:07:14.420(2) 00:17:06.057 +00:00:03.735 0.0000
3 224 Paweł Guzik Klub Sztuk Walk GARYU Krosno
M3 00:07:49.330(5) 00:18:21.362 +00:01:19.040 0.0000
4 344 Tomasz Łeptuch STALOWOWOLSKI KLUB BIEGACZA
M3 00:07:40.088(3) 00:18:30.787 +00:01:28.465 0.0000
5 213 Mirosław Czyżowicz OSK DAKAR JASŁO
M3 00:07:43.522(4) 00:18:37.167 +00:01:34.845 0.0000
6 345 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 00:08:02.267(6) 00:18:52.220 +00:01:49.898 0.0000
7 340 Marcin Szymański
M3 00:08:07.007(8) 00:19:31.277 +00:02:28.955 0.0000
8 203 Mateusz Bienias Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
M3 00:08:06.448(7) 00:20:13.550 +00:03:11.228 0.0000
9 334 Maciej Napora drużyna Banku Pekao S.A.
M3 00:08:40.763(10) 00:21:03.322 +00:04:01.000 0.0000
10 236 jakub maciejowski
M3 00:08:37.940(9) 00:21:21.227 +00:04:18.905 0.0000
11 351 Marek Kuc Grupa Biegowa Uniwersytetu Rzeszowskiego G.B.U.R.
M3 00:09:17.660(11) 00:21:30.760 +00:04:28.438 0.0000
12 362 Tomasz Stój
M3 00:09:20.259(13) 00:21:52.553 +00:04:50.231 0.0000
13 298 Mateusz Dachowski
M3 00:09:23.377(14) 00:22:41.399 +00:05:39.077 0.0000
14 357 Grzegorz Kmiecik
M3 00:09:40.842(15) 00:23:12.702 +00:06:10.380 0.0000
15 358 Arkadiusz Kopacz
M3 00:09:19.085(12) 00:23:40.047 +00:06:37.725 0.0000
16 365 Daniel Juszczyk
M3 00:11:01.525(19) 00:25:40.539 +00:08:38.217 0.0000
17 336 Jacek Stachon
M3 00:10:44.895(17) 00:25:54.209 +00:08:51.887 0.0000
18 339 daniel tutak FURIOSI POLANKA
M3 00:10:45.640(18) 00:26:11.619 +00:09:09.297 0.0000
19 237 Leszek Marzec GNM Gdynia
M3 00:10:44.285(16) 00:26:12.10 +00:09:09.688 0.0000
20 347 Grzegorz Gucwa RUN
M3 00:11:10.127(20) 00:27:15.259 +00:10:12.937 0.0000
21 268 Kamil Zelenák Maras team
M3 00:12:36.305(21) 00:29:17.379 +00:12:15.057 0.0000
22 233 Paweł Ledźwoń
M3 00:13:07.855(22) 00:32:11.287 +00:15:08.965 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.