Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria DM4



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 210 Alan Ciborowski KS SPEED JASŁO
DM4 00:08:07.440(1) 00:19:03.619 0.0000
2 411 Patryk Gosztyła
DM4 00:08:46.749(4) 00:20:11.109 +00:01:07.490 0.0000
3 256 Michał Setlak
DM4 00:08:33.972(2) 00:20:19.195 +00:01:15.576 0.0000
4 264 Dawid Tocki Gimnazjum Kąty
DM4 00:09:05.265(5) 00:20:58.882 +00:01:55.263 0.0000
5 201 Patryk Augustyn
DM4 00:08:37.389(3) 00:21:12.989 +00:02:09.370 0.0000
6 245 Sławek Oberc GKS Gąsiorówki
DM4 00:09:18.265(7) 00:22:14.274 +00:03:10.655 0.0000
7 238 Michał Mastej Gimnazjum Kąty
DM4 00:09:06.044(6) 00:22:36.004 +00:03:32.385 0.0000
8 407 Adrian Mordarski
DM4 00:10:41.670(9) 00:25:08.789 +00:06:05.170 0.0000
9 247 Marcin Paszek
DM4 00:10:15.492(8) 00:25:29.960 +00:06:26.341 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.