Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria DK2



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 208 Roksana Ciborowska KS SPEED JASŁO
DK2 00:09:03.289(1) 00:21:52.569 0.0000
2 294 weronika bil MUKS Podkarpacie Jedlicze
DK2 00:10:47.413(2) 00:25:23.523 +00:03:30.954 0.0000
3 418 Polcia Bartkowiak Bartkowiak Team
DK2 00:11:19.457(4) 00:28:35.792 +00:06:43.223 0.0000
4 419 Dominika Sanocka LurguS
DK2 00:11:15.667(3) 00:30:46.044 +00:08:53.475 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.