Przejdź do strony Timedo.pl Polish English  

Impreza: Bieg Króla

Brak cyklu

Wyniki kategoria DM2



Miejsce Numer Imię Nazwisko Kraj Team Kategoria MC1 Czas Strata PKT
1 421 Piotr Rojek
DM2 00:08:40.670(1) 00:20:02.414 0.0000
2 243 Kamil Mróz MUKS JEDLICZE
DM2 00:09:55.824(3) 00:23:20.175 +00:03:17.761 0.0000
3 420 Sebastian Pruchnik
DM2 00:09:19.879(2) 00:23:21.774 +00:03:19.360 0.0000
4 422 Kacper Pawluś Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
DM2 00:10:06.309(5) 00:23:46.497 +00:03:44.083 0.0000
5 423 Kamil Machowicz Koneser
DM2 00:10:03.007(4) 00:23:49.075 +00:03:46.661 0.0000
6 225 Ignacy Gęsiak GOSiR Jedlicze
DM2 00:11:12.997(7) 00:24:28.342 +00:04:25.928 0.0000
7 273 Radosław Dybka KS SPEED JASŁO
DM2 00:10:37.133(6) 00:25:41.714 +00:05:39.300 0.0000
8 280 Jakub Turek KS SPEED JASŁO
DM2 00:12:10.949(9) 00:28:23.097 +00:08:20.683 0.0000
9 250 Michał Potempa KS SPEED JASŁO
DM2 00:12:01.737(8) 00:28:24.160 +00:08:21.746 0.0000
10 246 Michał Ostalecki KS SPEED JASŁO
DM2 00:12:14.655(10) 00:31:36.574 +00:11:34.160 0.0000
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.