Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria GM5

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 178 Wacław Szwarc 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM5 GM5 01:32:29.423(1) 02:13:06.957(1) 02:38:24.077 600.0000
2 5000 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM5 GM5 01:34:56.457(3) 02:15:40.680(3) 02:39:57.537 +00:01:33.460 594.1573
3 515 Jacek Piątek Chemik Pustków MTB
GM5 GM5 01:34:15.154(2) 02:15:31.250(2) 02:40:38.275 +00:02:14.198 591.6459
4 166 Grzegorz Michalski PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GM5 GM5 01:35:39.765(4) 02:17:08.322(4) 02:43:20.992 +00:04:56.915 581.8234
5 7203 Grzegorz Półtorak 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM5 GM5 01:38:22.648(6) 02:20:11.419(5) 02:45:21.294 +00:06:57.217 574.7684
6 618 Piotr Serafinowski OPONY SERAFINOWSKI
GM5 GM5 01:37:44.583(5) 02:21:10.329(6) 02:46:31.445 +00:08:07.368 570.7329
7 576 Wiesław Wolny OPONY SERAFINOWSKI
GM5 GM5 02:06:57.607(8) 03:04:07.490(7) 03:36:32.397 +00:58:08.320 438.9064
DNF 174 Dariusz Bednarczyk BIKE ATELIER TEAM GM5 GM5 01:51:00.037(7) DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.