Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria GM4

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 7201 Grzegorz Grzywa 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM4 GM4 01:23:40.927(1) 02:01:01.902(1) 02:23:56.504 600.0000
2 378 Jacek Szczurek MTB MOSiR Dukla
GM4 GM4 01:25:28.923(2) 02:01:04.894(2) 02:24:04.164 +00:00:07.660 599.4683
3 7213 Mariusz Rogula 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM4 GM4 01:30:44.255(3) 02:09:32.987(3) 02:33:29.558 +00:09:33.054 562.6657
4 7219 Wojciech Bartyzel 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM4 GM4 01:38:21.162(4) 02:21:07.810(4) 02:46:31.427 +00:22:34.923 518.6349
5 4016 Sebastian Czekański Jedlicze TEAM
GM4 GM4 01:41:30.047(5) 02:25:29.800(5) 02:51:19.762 +00:27:23.258 504.0878
6 757 Witold Zych R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
GM4 GM4 01:52:42.165(7) 02:39:34.314(6) 03:08:46.999 +00:44:50.495 457.4824
7 197 Marcin Bialik Movimento UKS PG Wojnicz
GM4 GM4 01:52:37.960(6) 02:40:57.568(7) 03:08:47.350 +00:44:50.846 457.4682
8 425 Zbigniew Gorczyca R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
GM4 GM4 01:52:43.069(8) 02:41:50.663(8) 03:11:46.869 +00:47:50.365 450.3312
9 2000 Piotr Bregier AKADEMIA-RUCHU PŁOCK
GM4 GM4 01:55:20.433(9) 02:44:00.105(9) 03:14:21.555 +00:50:25.051 444.3578
10 1119 Jacek Topór
GM4 GM4 01:56:22.304(10) 02:46:23.115(10) 03:16:56.197 +00:52:59.693 438.5423
11 2012 Przemysław Knap Gomola Trans Airco
GM4 GM4 01:58:17.842(11) 02:52:40.670(11) 03:26:03.762 +01:02:07.258 419.1202
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.