Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria GM3

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 223 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 01:22:51.170(1) 01:58:20.884(1) 02:20:07.822 600.0000
2 770 Kuba Tomski FREESPORT TREK TEAM
GM3 GM3 01:26:07.248(4) 02:01:04.939(3) 02:22:50.574 +00:02:42.752 588.6062
3 789 Marcin Gołuszka Bikershop Racing Team
GM3 GM3 01:22:53.717(2) 01:59:01.667(2) 02:22:56.970 +00:02:49.148 588.1673
4 1956 Marcin Kosterkiewicz PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GM3 GM3 01:25:31.668(3) 02:02:30.480(4) 02:25:52.825 +00:05:45.003 576.3503
5 2031 Mirosław Wójcik Gomola Trans Airco
GM3 GM3 01:28:15.078(5) 02:04:50.310(5) 02:27:58.612 +00:07:50.790 568.1849
6 1313 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 01:28:44.003(6) 02:07:25.627(6) 02:30:25.344 +00:10:17.522 558.9475
7 31 Michał Matłosz SST LUBCZA
GM3 GM3 01:29:40.247(7) 02:09:34.293(7) 02:33:19.889 +00:13:12.067 548.3428
8 9009 Wojciech Bukowiecki KSPO Brakeparts.pl
GM3 GM3 01:32:28.300(8) 02:11:56.377(8) 02:35:52.869 +00:15:45.047 539.3739
9 1414 MACIEJ GŁOWACKI Truck Partner ZETTRANSPORT Nowy Sącz
GM3 GM3 01:32:30.875(9) 02:12:19.557(9) 02:35:52.942 +00:15:45.120 539.3697
10 455 Maciej Rączkiewicz
GM3 GM3 01:33:50.299(10) 02:15:56.994(10) 02:40:06.607 +00:19:58.785 525.1275
11 650 Tomasz Kamecki OPONY SERAFINOWSKI
GM3 GM3 01:35:39.125(12) 02:16:07.948(11) 02:41:00.488 +00:20:52.666 522.1986
12 992 Rafał Dychtoń BIKEBROTHERS
GM3 GM3 01:35:37.229(11) 02:17:09.399(13) 02:41:58.083 +00:21:50.261 519.1037
13 1917 Piotr Szewczyk Zakłady Mechaniczne Tarnów
GM3 GM3 01:35:41.542(13) 02:17:07.347(12) 02:42:05.157 +00:21:57.335 518.7261
14 221 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 01:36:51.127(14) 02:19:15.327(14) 02:44:38.064 +00:24:30.242 510.6965
15 315 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
GM3 GM3 01:38:24.175(15) 02:20:12.383(15) 02:45:10.567 +00:25:02.745 509.0217
16 3110 Mirosław Jachorek Roztocze Team
GM3 GM3 01:40:42.639(16) 02:25:23.982(16) 02:50:50.070 +00:30:42.248 492.1618
17 998 Marcin Wiącek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 01:42:04.425(19) 02:25:30.699(17) 02:51:08.314 +00:31:00.492 491.2874
18 467 Maciej Dziedzic Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GM3 01:43:14.693(20) 02:26:48.548(18) 02:53:47.017 +00:33:39.195 483.8098
19 1829 Bartosz Domagała
GM3 GM3 01:41:09.204(17) 02:27:48.720(19) 02:56:34.273 +00:36:26.451 476.1717
20 37 Mateusz Lorenc MTB MOSiR Dukla
GM3 GM3 01:41:44.367(18) 02:28:52.057(20) 02:56:43.709 +00:36:35.887 475.7480
21 1950 Dawid Piwowar
GM3 GM3 01:46:38.855(21) 02:32:23.050(21) 03:00:45.790 +00:40:37.968 465.1292
22 1923 Kuba Jurkowski Inżynieria Rowerowa
GM3 GM3 01:57:53.042(22) 02:48:00.995(22) 03:16:27.240 +00:56:19.418 427.9792
23 1904 Dominik Bargieł
GM3 GM3 02:01:21.997(23) 02:56:50.100(23) 03:33:21.674 +01:13:13.852 394.0651
24 301 Mirosław Hanas MTB MOSiR Dukla
GM3 GM3 02:05:39.780(24) 03:01:52.892(24) 03:33:59.485 +01:13:51.663 392.9046
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.