Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria GM2

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 1916 Tomasz Bal KS Luboń Skomielna Biała
GM2 GM2 01:21:31.850(1) 01:55:07.105(1) 02:16:53.984 600.0000
2 1992 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
GM2 GM2 01:24:20.690(2) 02:01:04.385(2) 02:24:04.070 +00:07:10.086 570.1470
3 394 Sebastian Opoka DMG MORI CYCLOTRENER TEAM
GM2 GM2 01:25:39.437(4) 02:01:36.432(3) 02:24:05.657 +00:07:11.673 570.0423
4 5 Tomáš Burcák Proefekt Team
GM2 GM2 01:26:05.657(5) 02:04:32.740(4) 02:29:52.922 +00:12:58.938 548.0299
5 398 Krzysztof Mazur PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GM2 GM2 01:35:36.700(7) 02:16:49.825(6) 02:41:37.713 +00:24:43.729 508.2013
6 48 Łukasz Jeska 48 Media Bike Team
GM2 GM2 01:32:34.633(6) 02:14:19.125(5) 02:43:55.843 +00:27:01.859 501.0644
7 15 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 GM2 01:39:09.209(8) 02:29:31.843(7) 02:59:21.015 +00:42:27.031 457.9856
8 8000 Kamil Paluch Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 GM2 01:53:24.319(9) 02:48:55.744(8) 03:23:09.907 +01:06:15.923 404.3009
9 443 Marcin Dziedzic Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 GM2 02:58:14.033(10) 03:49:49.447(9) 04:20:38.017 +02:03:44.033 315.1544
DNF 9008 Krzysztof Celary KSPO Brakeparts.pl GM2 GM2 01:24:20.955(3) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 128 Karol Macek KS STRZYŻÓW MTB TEAM GM2 GM2 DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.