Impreza: Komańcza 2016

Cyklokarpaty.pl 2016

Wyniki kategoria GOpen

Msc. Numer Imię Nazwisko Kraj Team AG Kategoria MC1 MC2 Czas Strata PKT
1 1916 Tomasz Bal KS Luboń Skomielna Biała
GM2 GOpen 01:21:31.850(1) 01:55:07.105(1) 02:16:53.984 600.0000
2 223 Tomasz Leśniak Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:22:51.170(2) 01:58:20.884(3) 02:20:07.822 +00:03:13.838 586.1673
3 971 Arek Mirek KCP Elzat Bieniasz Bike Team
GOpen 01:22:53.897(4) 01:58:18.425(2) 02:21:18.854 +00:04:24.870 581.2567
4 770 Kuba Tomski FREESPORT TREK TEAM
GM3 GOpen 01:26:07.248(12) 02:01:04.939(8) 02:22:50.574 +00:05:56.590 575.0362
5 789 Marcin Gołuszka Bikershop Racing Team
GM3 GOpen 01:22:53.717(3) 01:59:01.667(4) 02:22:56.970 +00:06:02.986 574.6074
6 7201 Grzegorz Grzywa 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM4 GOpen 01:23:40.927(5) 02:01:01.902(5) 02:23:56.504 +00:07:02.520 570.6465
7 1992 Mateusz Niezgoda Chemik Pustków MTB
GM2 GOpen 01:24:20.690(6) 02:01:04.385(6) 02:24:04.070 +00:07:10.086 570.1470
8 378 Jacek Szczurek MTB MOSiR Dukla
GM4 GOpen 01:25:28.923(8) 02:01:04.894(7) 02:24:04.164 +00:07:10.180 570.1408
9 394 Sebastian Opoka DMG MORI CYCLOTRENER TEAM
GM2 GOpen 01:25:39.437(10) 02:01:36.432(9) 02:24:05.657 +00:07:11.673 570.0423
10 1956 Marcin Kosterkiewicz PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GM3 GOpen 01:25:31.668(9) 02:02:30.480(10) 02:25:52.825 +00:08:58.841 563.0628
11 2031 Mirosław Wójcik Gomola Trans Airco
GM3 GOpen 01:28:15.078(13) 02:04:50.310(12) 02:27:58.612 +00:11:04.628 555.0857
12 5 Tomáš Burcák Proefekt Team
GM2 GOpen 01:26:05.657(11) 02:04:32.740(11) 02:29:52.922 +00:12:58.938 548.0299
13 1313 Jakub Gryzło Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:28:44.003(14) 02:07:25.627(13) 02:30:25.344 +00:13:31.360 546.0612
14 31 Michał Matłosz SST LUBCZA
GM3 GOpen 01:29:40.247(15) 02:09:34.293(15) 02:33:19.889 +00:16:25.905 535.7011
15 7213 Mariusz Rogula 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM4 GOpen 01:30:44.255(16) 02:09:32.987(14) 02:33:29.558 +00:16:35.574 535.1386
16 9009 Wojciech Bukowiecki KSPO Brakeparts.pl
GM3 GOpen 01:32:28.300(17) 02:11:56.377(16) 02:35:52.869 +00:18:58.885 526.9389
17 1414 MACIEJ GŁOWACKI Truck Partner ZETTRANSPORT Nowy Sącz
GM3 GOpen 01:32:30.875(19) 02:12:19.557(17) 02:35:52.942 +00:18:58.958 526.9348
18 178 Wacław Szwarc 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM5 GOpen 01:32:29.423(18) 02:13:06.957(18) 02:38:24.077 +00:21:30.093 518.5554
19 5000 Marek Gorczyca Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM5 GOpen 01:34:56.457(23) 02:15:40.680(21) 02:39:57.537 +00:23:03.553 513.5057
20 455 Maciej Rączkiewicz
GM3 GOpen 01:33:50.299(21) 02:15:56.994(22) 02:40:06.607 +00:23:12.623 513.0209
21 515 Jacek Piątek Chemik Pustków MTB
GM5 GOpen 01:34:15.154(22) 02:15:31.250(20) 02:40:38.275 +00:23:44.291 511.3353
22 650 Tomasz Kamecki OPONY SERAFINOWSKI
GM3 GOpen 01:35:39.125(26) 02:16:07.948(23) 02:41:00.488 +00:24:06.504 510.1596
23 398 Krzysztof Mazur PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GM2 GOpen 01:35:36.700(24) 02:16:49.825(24) 02:41:37.713 +00:24:43.729 508.2013
24 992 Rafał Dychtoń BIKEBROTHERS
GM3 GOpen 01:35:37.229(25) 02:17:09.399(27) 02:41:58.083 +00:25:04.099 507.1361
25 1917 Piotr Szewczyk Zakłady Mechaniczne Tarnów
GM3 GOpen 01:35:41.542(28) 02:17:07.347(25) 02:42:05.157 +00:25:11.173 506.7672
26 166 Grzegorz Michalski PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GM5 GOpen 01:35:39.765(27) 02:17:08.322(26) 02:43:20.992 +00:26:27.008 502.8461
27 48 Łukasz Jeska 48 Media Bike Team
GM2 GOpen 01:32:34.633(20) 02:14:19.125(19) 02:43:55.843 +00:27:01.859 501.0644
28 221 Jakub Zbiegień Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:36:51.127(29) 02:19:15.327(28) 02:44:38.064 +00:27:44.080 498.9227
29 315 Marcin Prejznar MTB MOSiR Dukla
GM3 GOpen 01:38:24.175(33) 02:20:12.383(30) 02:45:10.567 +00:28:16.583 497.2864
30 7203 Grzegorz Półtorak 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM5 GOpen 01:38:22.648(32) 02:20:11.419(29) 02:45:21.294 +00:28:27.310 496.7488
31 7219 Wojciech Bartyzel 72D WINDSPORT POWERED BY OSHEE
GM4 GOpen 01:38:21.162(31) 02:21:07.810(31) 02:46:31.427 +00:29:37.443 493.2619
32 618 Piotr Serafinowski OPONY SERAFINOWSKI
GM5 GOpen 01:37:44.583(30) 02:21:10.329(32) 02:46:31.445 +00:29:37.461 493.2610
33 1947 Iwona Szmyd Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GOpen 01:38:38.145(34) 02:22:22.482(33) 02:50:04.204 +00:33:10.220 482.9765
34 3110 Mirosław Jachorek Roztocze Team
GM3 GOpen 01:40:42.639(36) 02:25:23.982(34) 02:50:50.070 +00:33:56.086 480.8153
35 998 Marcin Wiącek Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:42:04.425(40) 02:25:30.699(36) 02:51:08.314 +00:34:14.330 479.9610
36 4016 Sebastian Czekański Jedlicze TEAM
GM4 GOpen 01:41:30.047(38) 02:25:29.800(35) 02:51:19.762 +00:34:25.778 479.4265
37 467 Maciej Dziedzic Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM3 GOpen 01:43:14.693(41) 02:26:48.548(37) 02:53:47.017 +00:36:53.033 472.6558
38 1829 Bartosz Domagała
GM3 GOpen 01:41:09.204(37) 02:27:48.720(38) 02:56:34.273 +00:39:40.289 465.1938
39 37 Mateusz Lorenc MTB MOSiR Dukla
GM3 GOpen 01:41:44.367(39) 02:28:52.057(39) 02:56:43.709 +00:39:49.725 464.7799
40 15 Jakub Siemiączko Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 GOpen 01:39:09.209(35) 02:29:31.843(40) 02:59:21.015 +00:42:27.031 457.9856
41 1950 Dawid Piwowar
GM3 GOpen 01:46:38.855(42) 02:32:23.050(41) 03:00:45.790 +00:43:51.806 454.4058
42 88 Patryk Wróbel Movimento UKS PG Wojnicz
GOpen 01:48:47.962(43) 02:36:43.962(42) 03:06:42.099 +00:49:48.115 439.9524
43 1918 Agnieszka Bal LUBOŃ Skomielna Biała HEAD TEAM
GOpen 01:49:26.152(44) 02:37:44.838(43) 03:08:03.387 +00:51:09.403 436.7829
44 757 Witold Zych R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
GM4 GOpen 01:52:42.165(48) 02:39:34.314(44) 03:08:46.999 +00:51:53.015 435.1012
45 197 Marcin Bialik Movimento UKS PG Wojnicz
GM4 GOpen 01:52:37.960(47) 02:40:57.568(46) 03:08:47.350 +00:51:53.366 435.0877
46 425 Zbigniew Gorczyca R.A.S. SUPERIOR sowasport.pl
GM4 GOpen 01:52:43.069(49) 02:41:50.663(47) 03:11:46.869 +00:54:52.885 428.2999
47 909 Malwina Sokalska PTC Przemyśl - ZRYW Buszkowiczki
GOpen 01:50:45.974(45) 02:39:36.428(45) 03:12:06.632 +00:55:12.648 427.5655
48 2000 Piotr Bregier AKADEMIA-RUCHU PŁOCK
GM4 GOpen 01:55:20.433(51) 02:44:00.105(48) 03:14:21.555 +00:57:27.571 422.6186
49 1923 Kuba Jurkowski Inżynieria Rowerowa
GM3 GOpen 01:57:53.042(53) 02:48:00.995(50) 03:16:27.240 +00:59:33.256 418.1123
50 1119 Jacek Topór
GM4 GOpen 01:56:22.304(52) 02:46:23.115(49) 03:16:56.197 +01:00:02.213 417.0877
51 8000 Kamil Paluch Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 GOpen 01:53:24.319(50) 02:48:55.744(51) 03:23:09.907 +01:06:15.923 404.3009
52 2012 Przemysław Knap Gomola Trans Airco
GM4 GOpen 01:58:17.842(54) 02:52:40.670(52) 03:26:03.762 +01:09:09.778 398.6158
53 1904 Dominik Bargieł
GM3 GOpen 02:01:21.997(55) 02:56:50.100(53) 03:33:21.674 +01:16:27.690 384.9802
54 301 Mirosław Hanas MTB MOSiR Dukla
GM3 GOpen 02:05:39.780(57) 03:01:52.892(55) 03:33:59.485 +01:17:05.501 383.8464
55 600 Sylwia Piszczatowska PTR Dojlidy Białystok
GOpen 02:05:19.049(56) 03:01:34.463(54) 03:34:53.525 +01:17:59.541 382.2376
56 576 Wiesław Wolny OPONY SERAFINOWSKI
GM5 GOpen 02:06:57.607(58) 03:04:07.490(56) 03:36:32.397 +01:19:38.413 379.3288
57 759 Anna Francanova Sabinov
GOpen 02:16:08.110(59) 03:18:15.360(57) 03:51:39.308 +01:34:45.324 354.5781
58 443 Marcin Dziedzic Jasielskie Stowarzyszenie Cyklistów
GM2 GOpen 02:58:14.033(60) 03:49:49.447(58) 04:20:38.017 +02:03:44.033 315.1544
DNF 174 Dariusz Bednarczyk BIKE ATELIER TEAM GM5 GOpen 01:51:00.037(46) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 9008 Krzysztof Celary KSPO Brakeparts.pl GM2 GOpen 01:24:20.955(7) DNF Nie ukończył Nie ukończył
DNF 128 Karol Macek KS STRZYŻÓW MTB TEAM GM2 GOpen DNF Nie ukończył Nie ukończył
Jeżeli masz jakiś problem, pytania pisz na adres pomoc@timedo.pl - odpiszemy najszybciej jak się da.